| Mayyyiiaaa a întrebat:

Eu si fostul meu ne-am despărțit acum 2 ani din cauza ca o fata s-a bagat intre noi. Nu ne-am despărțit prin cearta,ne-am despărțit frumos. Atunci a spus ca ii pare rau sa ma lase pe mine pentru acea fata, dar a facut cum a facut fata aia si l-a facut sa se îndrăgostească foarte rau de ea. De atunci am mai vorbit de 2 ori si ne-am înțeles foarte bine. El de cate ori ma vede se rusineaza foarte tare. Acum am intrat si la acelasi liceu cu el. Oare mai simte ceva pentru mine? O sa mai am sanse cu el?

6 răspunsuri:
| Ralu123asd a răspuns:

Buna! Fiind vorba de doi ani de când s-a întâmplat asta, nu cred ca mai simte ceva pentru tine. in cel mai bun caz se poate reîndrăgosti. Șansele ți le faci cu mana ta, dar nu cred ca ar mai trebui sa mai aibă șanse cu tine. Știi cum se zice: "dacă te îndrăgostești de doua fete, înseamnă ca n ai iubit o cu adevărat pe prima"

| alina2k18 a răspuns:

Da, sarmanu, ce rau ii parea laughing
S -a bagat aia si l-a obligat, fortat?
Ce mai puneti botu la mangleala laughing
O sa ai sanse doar daca il paraseste aia si vine la tine din plictisealawinking

| Heavenonearth a răspuns:

Nu vei mai avea sanse cu el,pentru că nu mai e ce a fost între voi.A dispărut scânteia aia care aţi avut-o! El nu te merită la adevărata ta valoare, şi nu te preţuieste cu adevărat ca femeie, cu nevoi, dorinţe, visuri. Dacă te iubea cu adevărat..nu căuta altă fufă! Cam e logic.

| Mayyyiiaaa explică (pentru alina2k18):

Nu mai este cu ea e foarte mult timp si este singur. Si nu, nu vine la mine de plictiseală?

| Mayyyiiaaa explică (pentru Ralu123asd):

Mulțumesc pentru răspuns!❤

| Heavenonearth a răspuns (pentru Mayyyiiaaa):

Bravo lui! Vorba bunicului: Nu vâna 2 iepuri că nu vei prinde nici unul!
Aşa că, o să fie altul mai bun şi mai respectuos cu tine, pupăcios cât doresţi! laughing