anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sad Eu si iubitul meu avem aproape un an de cand facem sex(el are 21) si de vreo 2 saptamani nu prea ii mai sta sculata mult timp sad e foarte stresant pentru mine mai ales ca ma simt neimplinita si as vrea sa il pot ajuta cu ceva(chiar daca nu sta foarte tare tot ii vine repede). Stiu ca nu e vorba de o alta femeie dar mi-e foarte teama sa nu ramana impotent de la varsta asta.Ce ar trebui sa facem? Pareri...

25 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Spune-i sa renunte la laba

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

OMUL NU ESTE PROIECTAT SA FIE MONOGAM! daca in relatia actuala apar probleme, retragete, sunt atatia carnati potenti in lumea asta

| anonim_4396 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Pai cum sa-l las daca-l iubesc?! sad eu cred ca exista o solutie mai ales ca are doar 21 de ani.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sarut mîna, dar tu ce virstă ai?

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Eu am 18.

| RAY a răspuns:

Sincer eu cred ca prin penetrare nu prea ajungi la orgasm si prin sex oral, foarte important este iubirea dintre voi doi va iubiti?

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Daaa big grin foarte mult.Nu are legatura iubirea in situatia asta.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Sincer as prefera sa iubesc decat sa fac sex, iubirea cred ca ne face oamenii, ma cand te gandesti sa iei viata pentru ca iubesti

Poate tu da dar eu le-as vrea pe amandoua.Nu cred ca cer asa mult sad ehh bine ca nu esti in situatia mea

Ce situatie ce ai? eu o vad pe a mea complicata si periculoasa

Dar tu ce situatie ai? Ehh pentru fiecare situatia in care se afla e grea

Varsta,pedofilia,puscarie

straight face deh...

| corbulalbrosu a răspuns:

Sa fi intervenit asa de repede rutina? Incearca sa faceti niste nebunii, fantezii preludiu cu mult sex oral.

| anonim_4396 explică (pentru corbulalbrosu):

Degeaba confused

| mihai69 a răspuns:

Mai lasă-i și lui ceva răgaz, să aibă timp să-și refacă forțele.

| anonim_4396 explică (pentru mihai69):

O saptamana nu e de ajuns?

| mihai69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ar trebui să fie destul 5 zile pauză.
Dar în ceea ce privește faptul că nu se mai masturbează de când e cu tine... ești naivă să crezi asta!
În plus, chiar aș fi curios ce face în zilele când NU sunteți împreună (în afară de „lucrul de mână").

| Emilian65 a răspuns:

Nu-i mai sta sculata mult timp din cauza ca s-a masturbat prea mult. Sa faca o pauza la masturbare si veti vedea ca totul merge bine.

| anonim_4396 explică (pentru Emilian65):

Este adevarat ca a facut mult timp inainte sa fie cu mine dar de cand e cu mine nu mai face asta...

| NoName0x0 a răspuns:

Incearca pur si simplu ceva nou. Un oral ceva ca asa sigur isi va reveni! big grin

| farfuriaverdex a răspuns:

Un pic de noutate, eventual este foarte posibil sa aiba anumite preferinte de care nu ti-a spus pana acum si pentru ca nu le aplica iis scade si..tonusul... prerea mea este ca ar trebui discutat direct, pe de alta parte poate trece printr-o perioada mai dificila de care iar nu iti spune si normal ca partea sexuala este un pic mai greoaie, nu toti functionam la fel

| djlukass a răspuns:

Hmm probabil numai e la fel de excitat ca inainte. Dar si voi nebuni faceti zilnic ce vreti sa se intample? mai pune si tu niste artificii in jocul acesta. A intervenit rutina zilnica si nu e bine.

| anonim_4396 explică (pentru djlukass):

Nu facem zilnic, ne vedem odata pe saptamana.

| piratul a răspuns:

Cu siguranta ca a intervenit rutina in relatia voastra, si asta va produce o receala in cuplu. Trebuie sa condimentati putin, jocuri erotice cosumatie cit mai sexy putina perversitate...