Sa fi intervenit asa de repede rutina? Incearca sa faceti niste nebunii, fantezii preludiu cu mult sex oral.
Nu-i mai sta sculata mult timp din cauza ca s-a masturbat prea mult. Sa faca o pauza la masturbare si veti vedea ca totul merge bine.
Hmm probabil numai e la fel de excitat ca inainte. Dar si voi nebuni faceti zilnic ce vreti sa se intample? mai pune si tu niste artificii in jocul acesta. A intervenit rutina zilnica si nu e bine.
Este adevarat ca a facut mult timp inainte sa fie cu mine dar de cand e cu mine nu mai face asta...
OMUL NU ESTE PROIECTAT SA FIE MONOGAM! daca in relatia actuala apar probleme, retragete, sunt atatia carnati potenti in lumea asta
Pai cum sa-l las daca-l iubesc?! eu cred ca exista o solutie mai ales ca are doar 21 de ani.
Sincer eu cred ca prin penetrare nu prea ajungi la orgasm si prin sex oral, foarte important este iubirea dintre voi doi va iubiti?
Sincer as prefera sa iubesc decat sa fac sex, iubirea cred ca ne face oamenii, ma cand te gandesti sa iei viata pentru ca iubesti
Poate tu da dar eu le-as vrea pe amandoua.Nu cred ca cer asa mult ehh bine ca nu esti in situatia mea
Ce situatie ce ai? eu o vad pe a mea complicata si periculoasa
Dar tu ce situatie ai? Ehh pentru fiecare situatia in care se afla e grea
Cu siguranta ca a intervenit rutina in relatia voastra, si asta va produce o receala in cuplu. Trebuie sa condimentati putin, jocuri erotice cosumatie cit mai sexy putina perversitate...
Ar trebui să fie destul 5 zile pauză.
Dar în ceea ce privește faptul că nu se mai masturbează de când e cu tine... ești naivă să crezi asta!
În plus, chiar aș fi curios ce face în zilele când NU sunteți împreună (în afară de „lucrul de mână").
Un pic de noutate, eventual este foarte posibil sa aiba anumite preferinte de care nu ti-a spus pana acum si pentru ca nu le aplica iis scade si..tonusul... prerea mea este ca ar trebui discutat direct, pe de alta parte poate trece printr-o perioada mai dificila de care iar nu iti spune si normal ca partea sexuala este un pic mai greoaie, nu toti functionam la fel