Foarte bună noi suntem foarte încântați de faptul că nu ne=am testat niciunul potrivirea sexuală cu altcineva înainte de căsătorie.Nu trebuie să te scuzi. Nici un băiat nu are dreptul să ceară de la o fată ceea ce el simte că are nevoie și anume împlinire sexaulă fără să fie dispus să dăruiască și ceea ce o fată simte că are nevoie să primească și anume asigrarea că e iubită, unică, valoraosă, aleasă dintr toate fetele, demnă de a=i fi cineva fidel, loial. Fă=te că nu pricepi aluziile și dacă te ia direct, spune=i că tu vrei să faci dragoste doar cu soțul tău.Chestia cu testarea potrivirii e vrăjeală, doar vaginul unei fete e flexibil, e calea pe unde se poate naște un copil, potrivirea se învață dacă există dorința de a=l face pe celălalt să se simtă cât mai bine.Eu am apreciat foarte mult că soțul meu deși inițial am decis că ne vom căsători doar peste 2 ani și jumătate, după terminarea facultății, văzând că ne e prea greu să mai rezisăm a propus să ne căsătorim peste câteva săptămâni, să nu ne mai frustrăm aiurea.
Mi se pare o chestie învechită poate va râde de tine. E normal să vrea sex așa sunt băieți. Sigur el nu se va căsători cu tine deci probabil va vrea pe alta pentru sex. Spuneio direct. Dacă te respectă nu te va presa dar dacă pentru el sexul este important într-o relație de iubire eu spun să-l lași m
Si ce vei face in cazul in care dupa ce vei deveni sotie cu acte in regula, veti constata cu uimire/mirare sau stupoare, ca NU sunteti compatibili si potriviti sexual si din acest motiv relatia ar putea sa... scartaie. Uneori intratat de tare incat se duce naibii toata relatia si se darama... sandramaua?
Ii spui asa. "auzi iubi. Eu nu vreau sa fac sex cu tine acum. Ci dupa ce ne căsătorim". O sa înțeleagă perfect și o sa plece acasă și tu ramai singura.
Bă lăsați-o în pace că ce faceți voi acum este să o presați. Draga mea, ce faci cu corpul tău e strict problema ta. Dacă tu ai acest principiu al tău că vrei să faci sex după căsătorie atunci așa să fie. Dacă te iubește cu adevărat îți respectă decizia.
Așteptarea până la căsătorie, dacă nu este ceva învechit, atunci cu siguranță reprezintă un obicei absurd.
Empatizez cu tine, în ideea în care îti doresti o relatie stabilă si nu esti genul care să schimbe partenerii ca pe șosete, ca pe urmă să fie stresată dacă nu care cumva a rămas însărcinată.
Nu știu cine ar accepta în schimb, in afara de unul care trăieste conform unor anumite principii morale religioase.
In orice caz, dacă nu vrei să intretii relatii sexuale, nu o face. Dacă lui nu o să-i convină și renunță la tine, va fi strict problema lui. In niciun caz pierderea ta.
Spun asta pentru că mulți au parteneri, sunt implicați în relații. Cu toate acestea, nu se simt împlinite, si asta pentru ca au relatii doar pe bază de sex.
O relație consta in contacte sexuale regulate. Dacă nu faci sex, partenerul va merge la cineva care sa i ofere de toate, de preferat la cineva cu puțină experiența, nu la o virgina. Cauta un baiat virgin ca tine.
Pentru ca onorabila si stimabila d-na @ania sa nu mai faca sastfel de afirmatii eronate si complet gresite : ''... Chestia cu testarea potrivirii e vrăjeală, doar vaginul unei fete e flexibil, e calea pe unde se poate naște un copil, potrivirea se învață dacă există dorința de a=l face pe celălalt să se simtă cât mai bine.''
Din acest motiv ii indic sa faca bine se informeze corect din surse medicale si nu din auzite, sau cele conforme cu parerea ei personala, in ce consta ''COMPATIBILITATEA SEXUALA'' in orice relatie de cuplu stabil. Pentru a fi corect informata NU este vorba nici din greseala de marimea celor 2 organe sexuale, este vorba de ceva mult mai complex si ca atare va indic sa cititi cu atentie :
http://www.sfatulmedicului.ro/Sex-si-erotism/compatibilitatea-sexuala_700
https://evz.ro/libidoul-bate-dimensiunea-la-nepotrivire-sexuala-927060.html
Si el sta cu ea in banduliera pana se gandeste fata sa se casatoreasa? Atunci cand se casatoreau fetele virgine o faceau intre 16 si 18 ani. Daca depaseau 18 ani erau considerate fete batrane.
Dar asta este relatia lor. Daca o sa o inteleaga... e traba lui. Mai sunt si din astia.
Am încercat să deschid dar îmi apare că site=ul nu poate fi găsit.
Am citit ce scrie despre diferența de libidou. Dacă ești dedicat principiilor biblice, n=ai probleme cu așa ceva.
SOȚILOR, PURTAȚI=VĂ CU ÎNȚELEPCIUNE, CU SOȚIILE VOASTRE, DÂND ONOARE SOȚIEI, CA UNUI VAS MAI FRAGIL( 1 Petru 5=7/ după fiecare naștere, soțul meu m=a lăsat pe pe mine să decid când)
SOȚIA NU ESTE STĂPÂNĂ PE TRUPUL EI CI SOȚUL.TOT ASTFEL NICI SOȚUL NU ESTE STĂPÂN PE TRUPUL LUI CI SOȚIA.SĂ NU VĂ LIPSIȚI UNUL PE ALTUL DE DATORIA DE SOȚI..CA SĂ NU VĂ ISPITEASCĂ SATANA DIN PRICINA NESTĂPÂNIRII VOASTRE( 1CORINTENI 7/4, 5= noi nu ne refuzăm unul pe celălalt, dacă unul e luat mai prin surprindere de inițiativa celuilalt, intră în joc pe parcurs, sau dacă odată pe an e superobosit, se revanșează a doua zi.Am decis împreună că celălat e judecătorul în domeniul relațiilor sociale cu sexul opus, eu nu mă îmbrac cu ce nu e ok pentru el, el nu dansează cu alte femei că pe mine m=ar deranja, etc
Că o faci înainte de căsătorie nu înseamnă că-ți dai corpu oricui... dacă aveți planuri de căsătorie ce contează că o faci acu sau peste 1 an /2 când faceți nunta oficial? Asta chiar îi prostie ce zici. dacă era religios mai înțelegeam da așa... asta trebuia să-i zici la primele întâlniri să știe omu dacă nu e dispus să aștepte după idei de astea fixiste să nu-și mai piardă timpul