Atata timp cat amandorura va place sa vorbiti "murdar", nu vad de ce asta v-ar afecta negativ relatia. Ba dimpotriva, o poate imbunatati. Important este sa va placa amandorura si nimeni sa nu se simta jignit.
Va poate ajuta asta foarte mult dar depinde cat de serios e el. Ar fi frumos daca el chiar ar avea rabdare cu tine si nu te-ar insela. In acest fel ati gasit o modalitate de mijloc pentru a nu face relatia sa fie plina de frustrari pana la momentul potrivit. E bine ca puteti comunica deschis.
E mai sexi sa vorbiti murdar, ai? Vezi ca stiu si eu.
Totul e ok, chiar nu vad care e problema.
Bafta.
Asta nu ar trebui sa afecteze relatia in niciun fel adica exprimarea libera nu poate face rau nimanui si inca ceva spune-i de fiecare data cand te deranjeaza ceva in relatia voastra sau cand simti ca v-ati racit.comunicearea este foarte importanta pentru o relatie de durata poate mai importanta decat impresiile voastre despre sex bafta
Draga mea, atata timp cat amandorura va place sa vorbiti "murdar", nu vad de ce asta v-ar afecta negativ relatia.si inca ceva nu fa aces pas ca mai tirziu iti va parea reu, si daca el ti-a spus ca te va astepta cant tu vei fi gata nare decit sa astepte,,,,, multa bafta