Din pacare, gelozia este ca si o boala. Cu multa inteligenta si rabdare, o poti controla in limite normale, asa cum este si normal ca dupa 2 ani, o relatie dintre doi adolescenti sa inceapa sa scartie ca lumea.
Si eu am aceeasi problema..mult mai grava suntem de aproape 5 ani impreuna si sunt foarte foarte geloasa...posesiva.problema este ca si el era super gelos inainte, acum nu mai este si l-am intrebat de ce si a zis ca si-a dat seama ca nu e bine sa fii asa,
stii, o relatie nu devine serioasa doar pentru ca a trecut mult timp de cand sunteti impreuna.o relatie e serioasa cand aman2 treceti de partea asta. daca treceti de monotonie, atunci relatia devine serioasa.gandestete,peste 10 ani, cate lucruri noi o sa poti sa aduci?! dar peste 15? singurul motiv pentru care ar trebui sa fiti fericiti ca sunteti impreuna, e acela ca va iubiti, si asta e destul!(daca va iubiti intr-adevar)
Nu exista comunicare intre voi!
Daca nu exista comunicare, atunci nu exista incredere!
Daca nu exista incredere, apare gelozia si este doar o chestiune de timp pana cand relatia se destrama!
Numai fii geloasă numai ai de ce au trecut 2 ani, trebuie să dai dovată și de înțelegere pentru partener, chiar dacă el iese cu o fată nu înseamnă că te înșeală.
Sinceritatea, Înțelegerea, Respectul sunt baza unei relații!
Zenit313 si ceilalti care au zis ca gelozia este rea, au dreptate.
A iubi inseamna a darui, a rabda, a indura. A cauta fericirea celuilalt.
Si eu sunt la fel de geloasa ca si tine. Am incredere in iubitul meu insa sunt excesiv de geloasa si nu am deloc motive
Gelozia e o boala grea, foarte greu reusesti sa ti- o controlezi. Am citit zeci de articole legate de chestia asta si tot in zadar. Parca eu singura incep sa imi imaginez fel si fel de lucruri si desi stiu ca nu e asa ajung si le cred si imi e foarte greu
aalleexxaauj întreabă: