| Eternal a întrebat:

Eu trebuie sa caut dragostea sau ea o sa ma gaseasca?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

E foarte important sa ai fundatia necesara.
Inainte de toate lucreaza asupra ta, invata lucruri noi, perfectioneaza-te in domeniul cel mai drag sufletului tau, fii un om activ, care face sport, mananca sanatos, fii proactiv, un om dinamic.
Fiind un om sociabil si care crede ca e singurul responsabil pentru rezultatele lui, vei atrage contextele potrivite pentru a cunoaste pe cineva.
Sa nu faci greseala sa crezi ca o relatie iti poate aduce fericirea.
Relatia e un loc unde vii cu bagaje.
Daca tu vii cu bagaje multe si care miros urat, celalalt va pleca.
Relatia e starea in care doua persoane se incurajeaza una pe cealalta sa isi atinga potentialul maxim.
Cel mai important lucru pe care l-am observat este importanta ideii de claritate in dorinte.
Ce fel de relatie vrei? Cauta acele persoane care vor acelasi lucru.
O persoana care vede relatia de cuplu la fel ca tine poate suporta mai bine acele momente tensionate care apar in orice relatie.
Daca insa tu vrei libertate si celalalt e foarte gelos sau tu vrei copii si celalalt nu vrea, relatia nu va merge.
Se poate sa difere nivelul de energie sau contextul economic, insa o relatie nu va merge daca fiecare vede altfel relatia ideala.
Sunt perioade in care prioritatea este sa cauti un partener insa si cand cauti si cand nu cauti, trebuie sa lucrezi asupra ta. Per total, de-a lungul timpului, asta trebuie sa fie prioritatea ta.
Mai important decat orice partener este evolutia ta, cine esti tu, ce vrei de la viata.
Observa ce poti oferi tu intr-o relatie de cuplu. Si apoi decide: esti dispus sa accepti o persoana care iti ofera aceleasi lucruri sau acelasi numar de calitati si defecte? Daca tu nu ai accepta pe cineva ca tine, lucreaza mai mult asupra ta.
Tu esti cel care hotaraste ce fel de relatii vei avea.

12 răspunsuri:
| vega358 a răspuns:

Prima data caut-o tu, daca nu va veni ea la tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu există „trebuie".

| Eternal explică (pentru Bacemi):

Hai zi de unde ai copiato ca ai funda

| PuținConteazăNumele a răspuns:

Trebe sa te gaseasca ea

| Pricked a răspuns (pentru Eternal):

Tu chiar crezi că a copiat-o de undeva?

| KateMiddleton a răspuns:

Veti merge pe acelasi drum si va veti intalni!

| darrio2007 a răspuns:

Se spune ca ea te gaseste.Numai ca, daca apare, poate trece pe langa tine fara sa-ti dai seama.Asa ca ar trebui sa umbli si tu dupa ea.

| angus35 a răspuns:

Tu trebuie sa cauti dragostea in locul in care te poate gasi ea pe tine.

| corolav a răspuns:

Nu cred că se pot da rețete în acest domeniu.
Uneori e mai dificilă chiar și decît matemetica.
Pentru că, slavă Domnului, pune atîtea probleme!

| Bacemi a răspuns (pentru Eternal):

Bineinteles ca nu am inventat eu roata, cartile si articolele citite despre subiect pe care le-am considerat pertinente si totodata armonioase m-au facut sa gandesc asa. Asta este gandirea pe care mi-am format-o despre subiect.

| kar1GaNNN a răspuns (pentru vega358):

Auzi aici raspuns inteligent laughing rolling on the floor

| Teardrop a răspuns:

Ştii vorba aia "Ţi se dă, da' nu ţi se pune în staiţă."