| Joy32 a întrebat:

Eu virgin ea virgina........Eu as vrea sa ii propun da sunt putin nedumerit big grin de situatie
PS: ea nu a mai avut iubit pan acum... suntem impreuna de 9 luni

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani aveti?

| anonima3389 a răspuns:

Spune-i pur si simplu ca ai vrea sa va incepeti viata sexuala unu cu altu. daca refuza si daca o iubesti, o vei astepta.

| Joy32 explică (pentru anonim_4396):

17 eu 15 ea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In cazul asta ea e un pic cam mica. Depinde de la un om la altul, dar e posibil sa nu mai fie la fel daca ii propui. Eu mi-am parasit un iubit din cauza asta si nu pentru ca nu-l iubeam, ci pentru ca mi s-a parut ca nu ma respecta.

| Ekcstsy a răspuns:

Eu zic sa incepi mai intai cu discutii, sa vorbiti despre acest lucru ca nu este nici o rusine, sa te documentezi tu ca baiat in primul rand cam ce trebuie sa faci, mai ales ca ea e virgina este foarte important unghiul de intrare, forta cu care faci penetrarea, sa nu o lasi cu sechele ca nu mai primesti nimic. Sunt pe net diverse tutoriale care te invata de bine. Ca si pozitie recomand tu deasupra intre picioarele ei, si ca sa nu fie prea mare durere pentru ea sa ii pui o perna sub fund pentru ca unghiul de intrare sa fie cat mai bine definit. Daca schiteaza vreun semn de durere... mai las-o putin si nu uita de preludiu si atmosfera romantica. Spre deosebire de noi, pentru fete prima data este foarte important si ramane in bibilica. Succes

| Ekcstsy a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca iubesti trebuie si sa respecti si sa stii sa lasi la tine ori de cate ori trebuie ca sa fie totul bine. Si daca zici ca ti s-a parut, nu e bine dat fiindca ai zis ca il iubeai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ekcstsy):

Stii...eu nu ti-am cerut sfaturi laughing Si nici n-am dat explicatii despre situatie. A fost cea mai buna decizie din moment ce au trecut vreo 3 ani si n-o regret deloc. Pe multi ii iubesti in viata, dar nu trebuie sa te culci cu toti. Totusi, multumesc pentru raspuns. tongue

| Ekcstsy a răspuns (pentru anonim_4396):

Scuze bagarea in seama atunci happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ekcstsy):

Nu-i nimic laughing doar ca e un subiect sensibil si l-am spus numai ca un exemplu, nu voiam sa vorbesc despre asta(decat asa, fugitiv, ca exemplu).

| Jardelin a răspuns:

Petre Tutea spunea ca, citez aproximativ: "A dezvirgina o fata inainte de casatorie este o impietate la adresa Fecioarei Maria."

E bine sa tii cont si de ce spun batrinii...

| Jardelin a răspuns:

Uite ca am gasit si citatul exact.

Este vorba de 5 reguli pe care trebuie sa le respecte un cetatean pentru a fi bun roman.

I. Să fie creştin, conştiinţa religioasă fiind definitorie pentru om;

II. Să fie dispus a-şi da viaţa pentru România fără regret;

III. Să nu înşele pe nimeni;

IV. Să nu necinstească nici o fecioară, pentru a nu ofensa Majestatea Maicii Domnului;

V. Să-şi cunoască limitele şi să respecte ceea ce poate face altul şi nu poate face el.

Tineti minte cuvintele astea copii! Tara va avea nevoie de voi, iar voi trebuie sa fiti vrednici!

| allysweet98 a răspuns (pentru Ekcstsy):

Hei am o intrebare unde gasesc acele tutoriale?big grin

| Ekcstsy a răspuns (pentru Jardelin):

Cu parere de rau Jardelina dar nu prea ai ce sa le mai faci noilor generatii ca sa fie cum spun batranii. Dansul cearsafului se mai practica doar in anumite sate uitate de lume si cateodata si acolo se mai foloseste suc de rosii.

| Jardelin a răspuns (pentru Ekcstsy):

Sa faci sex este un lucru frumos si deosebit de placut... Numai ca e bun la timpul potrivit. Eu am citiva ani mai mult decit voi, si cind eram adolescent am facut aceleasi greseli pe care multi dintre voi le repeta acum. Am pierdut o groaza de timp cu baietasii din cartier si cu gagicile.

Crede-ma, in adolescenta sint atitea lucruri mai importante decit sexul! Cind eu pierdeam zilele si noptile cu fetele prin parcuri, camine studentesti si prin cluburi prieteni de-ai mei si colegi de liceu cu mine stateau mai mult pe acasa si studiau. Acum acei colegi sint prin America si Canada, unii au firme prospere, iar altii au posturi bine platite la stat sau diferite companii.

Cind ma mai intilnesc citeodata cu prietenii din acea vreme, ne amintim diferite aventuri si ridem pina la lacrimi dar, sincer iti spun, acum parca imi pare rau de cit de mult timp am pierdut aiurea. Jumatate din acel timp, daca l-as fi folosit altfel, acum as fi fost mult mai multumit de trecutul meu.

P.S. Chestia cu cearsaful mi se oribila si de prost gust. Stii tu ca s-ar practica pe undeva, ca la mine in Moldova nu am auzit niciodata sa se obisnuiasca asa ceva?

| Ekcstsy a răspuns (pentru Jardelin):

Eu spun ce am auzit pe la bunici. Nu stiu daca se mai practica, dar intr-o vreme se practica.