Pai poate chiar de aia, auzi ar trebui sa te gandesti la felul cum te comporti, ca deja ai tendinta sa cazi in extreme si sa fii vazuta altfel de oameni. Daca esti o fata desteapta atunci te vei gandi la faptul ca daca te comporti urat atunci nu mai conteaza corpul pentru multi din jurul tau, iar daca te comporti frumos inseamna ca partenerul nu are chef, cred ca il poti intelege, toata ziua sa te culci cu o persoana devine la un moment dat ..cum sa zic ...scarbos,pt ca o face numa de dragul de a fi facut.
Mai depinde si cui ceri, daca insisti la aceeasi persoana si el e ocupat cu munca sau scoala, unde locuieste si daca trebuie sa vina pana la tine, daca sta eventual cu parintii ca vad ca ai in jur de 18 ani. Pe urma ce faci in pat, esti activa sau pasiva?
Si eu vreau de 3 ori pe zi toate cred c am vrea, dar nu se poate, gandeste-te avem un job, probabil ne gandim si acasa la ce avem de facut maine, traim intr-o perioada in care stresul este no 1. Incearca sa iti surprinzi sotul cu o tinuta sexy noua, sa intri peste el in baie cand face dus. Nu cred ca e important ca oferi tot tacamul, e important sa stii cand sa il oferi. Daca vezi ca e obosit de la munca, fa-i un masaj pe spate, apoi saruta-l in zonele unde stii ca ii place, continua cu un scurt oral, nu cred ca te poate efuza
Sex, nu; limbi, la fel - tot nu. De ce mai stai cu el?!?
Chiar dacă acum crezi că ai putea să reziști fără să îți îndeplinești aceste necesități, cu timpul situația va fi tot mai frustrantă și mai devreme sau mai târziu relația se va strica. De ce nu vrei să faci economie de timp și să termini mai repede?
Daca nu pui o poza cu tine sa te vedem, degeaba. Ori nu e prietenul suficient de viril, ori nu-l exciti prea tare.
Asta presupunand ca nu merge la altele si n-are 50 de ani.
Mai rar sa aud asa ceva de la o femeie in general noi barbati vrem zilnic dar desigur cu diferite fete, tot tacamul il face un barbat tu doar stai atat ca doar nu tu il .......pe el nu? daca ai cauta ai gasi si de 24 de ori pe zi, sa fim seriosi o fata sa se planga de asa ceva e incredibil, pentru fete e extrem de usor de gasit un partener indiferent de cum arata, cred ca nu cauti unde trebuie sau esti baiat care se da fata
Ce te face să crezi că la 50 (sau mai mult) nu te-ar mai interesa fetele?!?
S-o crezi tu! Singura limitare ar putea fi că nu mai merge de trei patru ori pe zi.
Poate tipul e dezgustat de atitudinea ta narcisista, nu neaparat de tacamul pe care il oferi. Nu prea e amuzant cand iubesti pe cineva care nu poate decat sa se iubeasca singur.
Poate nu stii sa ceri, ca sa si primesti!
Nu glumesc, subiectul trebuie discutat cu el, nu cu noi.
Nimeni de aici nu va cunoaste si nu poate sti cum sunteti in intimitate, si ce probleme aveti fiecare, ca atare, o problema spusa pe la colturi, nu va gasi si o rezolvare adecvata. Corect este sa discuti cu el!
Degeaba oferi tot tacamul daca el nu poate mai mult sau poate nu are o stare buna. Depinde si cum oferi
Mutubal întreabă: