Inseamna ca nu e pregatita. Imi convine sau nu, mai bine asa decat cu forta.
Depinde de ea dacă
- are terminată o facultate
- are serviciu și salariu destul de mare
Dacă are astea și nu vrea să se mute cu un bărbat tot la fel înseamnă că nu vrea să fie cu el
Dacă e studentă sau are salariu mic atunci nici nu e cazul ca bărbatul să îi spună să se mute împreună.
Tu ai scris - dupa 6 luni de relatie
Dar nu ai scris de restul cum e femeia sau bărbatul.
Femeia e independenta, are studii, munca etc. Dar nu se simte pregatita, considera ca mutatul impreuna presupune instalarea monotoniei, previzibilitate, statul in bot in bot la aceleasi ore (seara dupa munca), faptul ca nu vor mai avea timp pentru ei insisi. Si i se pare inutil daca nu au inca o familie-copii, casatorie etc.
Păi asta nu e relație ce ai scris - considera ca mutatul impreuna presupune instalarea monotoniei, previzibilitate, statul in bot in bot la aceleasi ore (seara dupa munca), faptul ca nu vor mai avea timp pentru ei insisi
Este un fel de relație bazată numai pentru sex și fără plan de căsătorie între ei.
Este foarte normal să fie așa 2 și fiecare să stea separat și să fie împreună până când ei își vor găsi pe alții.
Nu e nimic neobisnuit, cei doi se vad aproape zilnic, fac activitati impreuna, discuta, se uita la filme impreuna, fac dragoste, se ajuta reciproc in anumite probleme etc. Este exclusivitate. Si casatoria (un act) nu tine pe nimeni impreuna, nu garanteaza exclusivitatea oricum.
Majoritatea ajung sa divorteze, apropo.
Normal la ce ai scris ar trebui ca după 6 luni deja fiecare să fie cu altcineva că nu mai e nimic între ei.
Pe ce baza spui ca nu e nimic intre ei? Doar pentru ca nu traiesc impreuna zi de zi?
Sunt însurat de 21 de ani și la 28 de ani m-am însurat.
Și de la 24 de ani cu vreo 200 de femei m-am întâlnit pentru căsătorie - nu pentru sex că făceam cu altele.
Nu prea are relevanta experienta personala aici. Eu spuneam de un cuplu care e sanatos, cu emotie, sex si ganduri, comunicare exprimata frumos. Nu prea au timp de altcineva daca raspund la secunda, maxim 2 minute si oricum lipsa de incredere denota ceva in neregula, daca ei se aprind ca raspund in 10 minute sau o ora...
Eu mă refer ca 2 la 28 de ani să fie așa ea
https://www.fashion-24.ro/......-piese.jpg
Și el așa
https://www.thepoc.ro/img/2016/11/poze-barbati.jpg
2 oameni așa până la 28 de ani au zeci de femei bărbatul și zeci de bărbați femeia.
Pentru ăștia - 6 luni doar cu 1 = ca și cum sunt morți cu ăla sau cu aia.
Ăștia 2 se căsătoresc în 20 de minute când se cunosc.
Nu le mai trebuie 6 luni ca să se cunoască.
Ai scris - Si casatoria (un act) nu tine pe nimeni impreuna, nu garanteaza exclusivitatea oricum.
Ce nu știi tu
- un bărbat ca ăla din poză are listă cu vreo 20 cu care să se însoare și femeile sunt ca aia din poză.
E ca la concurs când vrea să se însoare un bărbat ca ăla.
Alea vreo 200 cu care se întâlnește în câțiva ani pentru însurat sunt frumoase.
Ce legatura are frumusetea? Sa fie frumusetea pamantului, poti sa vezi atatea actrite si celebritati inselate, care arata minunat, si tot au fost tradate. La fel si pentru barbati. Frumusetea atrage, dar nu frumusetea te tine langa o persoana, ci noutatea, compatibilitatea pe termen lung, idealurile etc. Natura noastra oricum este poligama, barbatul e vanator, va dori ceva nou mai des decat femeia.
Mai e ceva pe lângă frumusețe - ce este femeia și ce este bărbatul.
Nici unul nu dau cu sapa pe câmp.
Foarte bine că nu vrea. E prea devreme.
Adevărat că până nu trăiești cu un om nu îți dai seama dacă aveți un viitor împreună, dar ce e cu graba asta?
În punctul ăsta sunt străini, efectiv. Și e păcat să omoare o relație atât de devreme. Primul an ar trebui să fie cel mai frumos, să iasă, să se distreze, să se cunoască încet, nu să se poarte deja ca un cuplu căsătorit.
Mai urmează să dea prima bășină după 8 luni
Înțeleg graba dacă au 40 de ani și le ticăie ceasul, dar dacă sunt tineri, mutatul e moartea pasiunii.
Nu e nevoie de imaginație.
Am înțeles că soțul ei s-ar supăra, și am cedat eu
Depinde de multi factori. De exemplu cand am discutat prima oara sa ma mut cu prietenul meu am refuzat fiindca el nu locuise pana atunci decat cu maica-sa si apoi cu sora-sa (care e cu 10 anul mai mare) si am zis ca vreau sa locuiasca o perioada singur sau cu prieteni sa inteleaga ce inseamna sa nu curete cineva dupa tine, sa trebuiasca sa iti cumperi tu de toate, sa intretii casa, sa faci curat, sa platesti chiria la timp, etc. Eu locuiam singura de cativa ani deja si am insistat sa locuiasca cu prietenii cam 1 an si dupa ne-am mutat impreuna.