Ups da ee grav poti ramane si insarcinata.ai facut acest lucru? ee de rau ia un test de sarcina si verifica.
Nu te speria, stai linistita ca nu se intampla nimic, atata timp cat nu intretii raporturi sexuale cu baiatul respectiv nu se intampla nimic, nu-i nimic daca dormi cu el in pat si stai langa el, sperma ajunge in vagin numai daca faci sex cu el.
Nu, doar intrebam, este important sa stiu inainte sa se intample evenimente neplacute cum ar fi o sarcina.Deci pana la urma exista cazuri?
Daca ramai insarcinata doar ca ai stat in acelasi pat cu un baiat, PASTREAZA CPILUL! e Super-Man!
Ca să rămâi însărcinată, băiatul trebuie să-ţi introducă penisul în vagin şi să ejaculeze. Dacă este vorba doar de dormit, nu, nu există nicio şansă.
Mai fata ti-as tare o bataie da n-am cum ma enervezi la maxim cu intrebarile astea.Ok inteleg esti mica ai 14 15 ani vrei sa stii de toate, dar nici chiar asa frate.Acuma mai intreaba la ce adresa sa trimiti scrisoare barzei sa-ti aduca un fratior :
Eu am auzit ca o femeie a ramas insarcinata dupa ce a purtat chilotii sau pantalonii unui barbat, deci totul e posibil
E clar ca esti pustoaica de dai astfel de intrebari.
Nu eu am pus intrebarea, eu doar m-am amuzat de atata prostie, ca altfel n-am cum s-o numesc!
beausingurlamasamea întreabă: