| simplu0 a întrebat:

Exista dragoste la prima vedere? Adica e posibil sa te indragostesti de cineva din prima clipa in care l-ai vazut?laughing(doar intreb, plictiseala) big grin

Răspuns Câştigător
| FataFaraSentimente a răspuns:

Nu cred ca poate fi numita chiar "dragoste". E doar o atractie foarte mare. E placerea ochilor nu si a sufletului asta daca nu cunosti persoana data. Deci eu cred ca e doar o atractie, nu "dragoste" cum zice lumea. Pe parcurs poate deveni dragoste, dar dintr-o data nicidecum.

26 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da.Exista.Ramane de vazut, in timp, daca va potriviti din mai multe puncte de vedere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yep happy

| darrio2007 a răspuns:

Depinde si varsta la care crezi tu ca poate fi dragoste la prima vedere. Daca nu esti matur se poate confunda foarte usor cu atractia fizica. Ceea ce este cu totul altceva.

| PsychologistT a răspuns:

Da, doar ca trebuie sa ai grija sa fe persoana potrivita.
Multi se indragostesc de cine nu trebuie.

| Nu a răspuns:

Mi se intampla zilnic.

Cand ma uit in oglinda.
http://i0.kym-cdn.com/......e-1986.jpg 1314380489

| neutrino a răspuns:

Sa-ti raspundem si noi, tot asa din plictiseala? Da, exista, dar putine au rezistat un timp considerabil.

| Florenta16 a răspuns:

Este cea mai frumoasa dragoste, si da, exista!

| simplu0 explică (pentru Nu):

Mi-ai facut ziua mai bunalaughing) tongue

| lexi21 a răspuns:

Da, de fapt teoretic doar dragostea la prima vedere e posibila. Atunci cand vezi o anumita persoana corpul tau ii analizeaza mirosul(de fapt nu chiar mirosul, tu nici nu-ti dai seama, e ceva involuntar) si trage unele concluzii dpdv al genelor. Spre exemplu vei fi atrasa de cineva cu cat mai putine gene recisive in comun cu ale tale pentru ca in caz contrar ai putea avea copii cu malformatii genetice. Si daca te intrebi care e legatura dintre dragoste si viitori copii ei afla ca singurul lucru pe care-l cauta corpul tau e sa perpetueze rasa. Scuze daca nu e ceva romantic, e cel putin explicatia stiintifica.

| Elena_Maria_Dragan_1992 a răspuns:

Da este posibil si se intampla mai mereu.Bineinteles ca nu toate relatiile aceste astea vor avea un happy end

| Kalla a răspuns:

Da.Eu m-am indragostit mereu la prima vederehee hee

| ElenaSA a răspuns:

Cine a trait-o crede in ea.E fulgeratoare, dar nu inseamna ca poate dura vesnic.

| madyddd a răspuns:

Nu stiu.
Habar n-am, nu mi s-a intamplat inca.
Mi se pare ca este doar o atractie fulgeratoare sau o pasiune trecatoare ce nu se poate transforma nicicand intr-o poveste de dragoste adevarata. Ai nevoie de timp pentru a reusi sa te indragostesti si sa iubesti pe cineva din toata inima.

| MankoBreaker a răspuns:

"Dacă crezi în dragoste la prima vedere, mai uită-te încă odată..."

| Nu a răspuns (pentru simplu0):

Seara nu o vrei mai buna?

Desigur laughing)

| simplu0 explică (pentru Kalla):

De tine credlaughing big grin

Cu ocazia asta, poti sa aflii si raspunsul la intrebare.

Cum sa il aflu asa?laughing

Destul de simplu: ma vezi, te vad, te intrebi "Exista dragoste la prima vedere?" si aflii: da, sau nu.

Daca te vad thinking Neeah nu incerclaughing)

De fapt, tu ma poti vedea la poza de profil, nu e nevoie de plimbat.
Deci: da sau nu? whistling

| Dariusuu a răspuns:

Nu cred în dragoste la prima vedere, cred doar în atracţie la prima vedere.

Sunt 2 lucruri total diferite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prea mult zis dragoste la prima vedere. Maxim o atractie, o placere, care daca e valorificata s-ar putea sa ajunga mai tarziu dragoste.

| BlitzLikeXd a răspuns:

Dragoste este si nu este la prima vedere depinde de tine de frumusete calitatea ta si descirerea ta si daca esti inteligenta si desteapta o sa atragi baieti la ce frumoasa esti

Nu te vad binelaughing) tongue Prea mica poza.tongue

Întrebări similare