| Elide a întrebat:

Există iubirea 'aceea' din filme?

Răspuns Câştigător
| TotulSAUnik a răspuns:

Exista,doar cei care au scris scenariul sunt oameni -asa cred :p - au simtit si au gandit tot ce-au pus pe hartie.Dar dupa parerea mea este mult mai greu sa gasesti-asa cum vedem in filme-momentele acelea perfecte(care sunt gandite de regizori, scenaristi, directori de imagine, etc...) cand se saruta in ploaie sau cand el o prinde de mana si o trage in bratele lui cand ea vrea sa plece; amorul sub clar de luna, replici bune la momentul potrivit si asa mai departe...
In viata reala nu prea poti sa spui faimosul ''Taiati" si sa reiei ''scena de iubire''de la capat in caz ca ceva nu am mers bine.In viata din afara ecranelor e greu sa sincronizezi si sa planifici momente perfecte ca intr-un platou de filmare.
In concluzie "iubirea aceea" exista doar ca nu avem avantajul cu "Taiati "; cel putin nu mereu sad. Macar ne raman filmele :'( ^w^

25 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Da,desigur ca exista, filmele sunt si ele inspirate din realitate, nu se spune in filme este ca omul e o fiinta poligama sexual, adica chiar daca iubesti tot te vei simti atrasa de sexul opus, iar iubirea rezista intre 3-5 anii nu o viata,in rare cazuri e pe viata,dar ceea ce vor sa exprime filmele e adevarat, iubirea e un sentiment unicat, nu uita ca cu cat ai pretenti mai multe cu atat vei gasi iubirea mai greu, azi cand femeile au o cariera, studii superioare si un statut bun social, femeile se simt atrase de doar 20% din barbati, da foarte putini, si aia multi sunt badboys sau bogatasi care vor doar sex, dar exista si baieti seriosi, sinceri da multi nu va atrag fizic, chestile astea nu apar in filme

| Elide explică (pentru RAY):

Da într-adevăr chestiile acelea nu apar in filme dar și acești 'baieti răi' vor iubi la un moment dat pentru că se spune că iubirea e un sentiment de care nu poți scăpa tot vei iubi la un moment dat! happy

| RAY a răspuns (pentru Elide):

Pana atunci vor avea partea de multe fete, dar cand un badboy devine baiat cuminte, de casa voua nu va place si il inselati cu un badboy
http://adevarul.ro/......index.html
femeilor le place drama, suferinta, voi va hraniti cu suferinta, drama, daca nu aveti parte de suferinta provocati voi cumva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Elide):

"iubirea e un sentiment de care nu poți scăpa tot vei iubi la un moment dat" Nu toti oamenii de pe planeta sunt in stare sa iubeasca. Mai sunt exceptii. Dar da, exista acea iubire. In FILME.

| ROB3RT89 a răspuns:

Unele filme sunt inspirate din viata reala.
Din ce am vazut prin putinele filme de genu, mesaju e sa fi "baiat bun"
Cine urmeaza un exemplu de genu in realitate, cel mai probabil vine aici si intreaba cum iese din zona de prietenie.
Fiecare are experientele lui, unele mai tari ca in filmele low buget!

| Elide explică (pentru RAY):

Exact chiar avem nevoie de drama și suferința și chiar o provocam

| RAY a răspuns (pentru Elide):

Wow ma mir ca imi dai dreptate miha, va place ciclul indragostire -parasire-indragostire, e un fel de dependenta de a iubi si de a fi parasita, e frumos sa iubesti nu spun ca nu, poate de aia

| Danu55 a răspuns:

Din păcate nu :-(

| Bacemi a răspuns:

Există. Se cheamă toxicitate. Alias cum să-ți fuți viața din plictiseală sau masochism.

| RAY a răspuns (pentru Bacemi):

Masochism psihologic =azi am citit un articol cum sa chestia aia de indragosteala, euforia aia creaza un ciclu de indragostire -despartire-suferinta -indragostire, abuzul in copilarie sau pur simplu o dependenta de a te indragosti mereu si a suferi, nu ma mir ca badboys sunt actori principali dar si barbati cuminti =ei sunt provideri

| Bacemi a răspuns (pentru RAY):

Treaba e foarte complexă. E mare lucru să ieși din matrix. Să știi că uneori ajungi să respecți mai mult un bad boy. Dincolo de faptul că își urmărește interesul și nu dă doi bani pe ceilalți măcar omul e autentic, trăiește viața prin prisma propriei lui experiențe și nu după cine știe ce dogme. În schimb unul cuminte (până când începe să fie gelos și atunci "toate femeile e curve") habar nu are pe ce lume trăiește. Treaba cu providerul nu prea e valabilă, decât la extreme. Ori în viața celor de la țară ori când vorbim de milionari în valută. Sau la puștoaice care merg pe ideea că băiatul plătește că așa se face. În viața socială tipică a bărbatului și a femeii care își câștigă existența muncind undeva între 8 - 12 ore pe zi ideea de provider se pierde. Femeia vrea un tip care să fie stăpân pe el și să emane masculinitate pentru ca ea să poată fi femeie, senzuală și provocatoare. Nu e dispusă să renunțe la statutul ei de independență. În schimb apreciază un bărbat hotărât care poate lua decizii și care e perfect conștient de efemeritatea relației lor. Relația cu o femeie adevărată e ca atunci când ai o pasăre în pumn. Deschizi pumnul prea tare și zboară. Dar dacă strângi va muri. Trebuie să fii relaxat și să știi să pui limitele necesare. Acele locuri din viața în care relația de cuplu nu are ce căuta. Și în care partenerul nu are nici un cuvânt de spus.

De ce crezi ca provider numai e valabila?

Rămâne valabilă doar la oamenii proști care au rămas în ideea familiei tradiționale în care bărbatul aduce banul în casă și trebuie să bată femeia că așa se face și ea trebuie să îi dea de mâncare și de băut la nas nu care cumva să se ridice el de pe fotoliu. Sau la cei care au de menținut o imagine, pentru care o femeie trăsnet este un asset, ceva care le produce bani prin asociere.
În rest seducția adevărată se rezumă la cu totul alte lucruri. Respectul în ochii mei este principala caracteristică pe care trebuie să o aibă cineva care își dorește o relație armonioasă. Să știe să respecte oamenii mai inteligenți și să le caute compania. Și să impună respect prin atitudinea pe care o are față de viață. Să nu tolereze actele josnice ale celorlalți. Degeaba ai nu știu câți bani, nu știu ce putere. O femeie adevărată va risca aceste lucruri sau va da de-a dreptul cu piciorul oportunității avute până atunci pentru a nu se trăda pe ea însăși. O femeie adevărată nu vrea banii tăi. Vrea să faci cu adevărat un efort pentru a-i face loc în viața ta. Dar asta include de cele mai multe ori și cheltuieli serioase de bani. Aristocrația nu se învață totuși în grajd. Implică multe cărți, studii, călătorii, experiențe de mai multe feluri. Dacă nu poți lua parte la aceste experiențe din viața ei sau nu îi poți oferi tu altele noi, nu prea are viitor relația. Doi oameni cu fiecare moment ori se apropie ori se îndepărtează. Dacă ea îți zice că vrea să meargă la operă și e o femeie adevărată se va duce, indiferent că o faci și tu sau nu. Dar dacă tu alegi să stai la televizor sau să te joci pe PC ea poate găsi acolo pe cineva care merge la operă și va fi intrigată să îl cunoască mai bine. Asta nu înseamnă că e o curvă, înseamnă că se respectă suficient încât să își ofere șansa la un partener mai bun. Dar de obicei lucrurile acestea se întâmplă doar când partenerul actual nu vrea sau nu poate să îi ofere anumite experiențe. Și după nu puține tentative de a face lucrurile să meargă. Dar revenim la ideea în care mulți băieți/bărbați nu știu pe ce lume trăiesc și nu realizează prăpastia în care se scufundă relația lor încă înainte de a prinde contur.

Plus ca multe fete au studii,cariera,facultate,statut social, numai se compromit asa usor asa e, vezi usa, europa de vest multe femei singure, dar si ele au pretenti mari

Important e să știi ce vrei. Dacă nu te mai mulțumești cu o puștoaică și vrei o femeie adevărată va trebui să ridici mult ștacheta neputințelor tale. Va trebui să studiezi foarte mult, să accepți diverse provocări. Altfel nu se poate. Ar fi crunt să fii nevoit să stai cu una pe care nu o poți respecta doar pentru că nu ești în stare de mai mult.

Man degeaba sti daca te atrage una fizic, atractia este involuntara, degeaba vreau una rationala, inteligenta daca nu e chimia aia

Nu cred că putem vorbi de o femeie în adevăratul sens al cuvântului care să nu te poată atrage în a-ți dori să te culci cu ea. O astfel de femeie exprimă feminitate prin toți porii, este autentică și directă. Se îmbracă și se comportă într-un fel aparte, e ca o oază de prospețime în viața unui bărbat. Știe să se pună în valoare.Chiar dacă pot fi multe altele mai frumoase fizic decât ea atunci când o simți că ți se predă și se lasă în voia propriei sexualități nu poți decât să fii cuprins de extaz. Pentru că nu îi penetrezi doar corpul, ci întreaga ei lume, ba chiar îndrăznesc să spun întreg universul care te înconjoară.

Man eu vorbesc de prima impresie,sti cand mergi pe strada si o vezi si te atrage instant,chiar ma gandesc sa accept una mai putin frumoasa poate in viitor, nu sper la alea frumoase,sunt o fiinta rationala,sunt de acord o fata poate sa isi ofere multe, eu nu vorbesc doar de sex, incredere, iubire, sinceritate, seriozitate mai rar asa ceva

O femeie care se respectă are o anumită aristocrație care se vede cu ochiul liber. Dacă știi ce anume cauți și ești un fin observator. Looks are highly overrated. Eu m-aș considera norocos cu ce ar considera unii o femeie de nota 7. Văd atâtea tipe pe stradă și îmi inspiră atât de puține. Le mai vezi și câte figuri au pe ele. Doamne păzește!

Mai ales alea de nota 9, 10 au la fite de numa, se considera regine

Daca tu esti acolo in avatar ai sanse mari sa ai o fata de nota 7

Eu sunt în poză. Momentan nu caut nimic, am alte preocupări. Nu îmi place să fac lucruri doar pentru că pot, ca să fie făcute. Din experiențele avute până acum am tras concluzia că e mai bine să am o experiență cu sexul opus doar dacă sunt de-a dreptul fascinat de cineva. Altfel nu mă ajută cu nimic să fiu cu o tipă doar pentru sex, uitat la televizor și alte chestii de genul. Vreau pe cineva care să mă inspire și care să respecte valorile pentru care mă zbat eu. Decât să pierd timp cu persoane nepotrivite mai bine mă concentrez spre a deveni eu persoana potrivită, cea mai bună variantă a mea.

Imi place cum gandesti, si eu spun la fel, da multi ma sacaie ca cand imi gasesc iubita sau rad ca bolovani ca n-am iubita

Nu mă înțelege greșit dar eu am luat decizia asta după ce am avut câteva experiențe. Dă-te din timp cu capul de asfalt ca să poți trage lecțiile necesare. Mai bine acum decât mai târziu. Viața fără experiențe e somn și atât. Se va întâmpla să găsești o tipă super mișto și pentru că nu ai fost cu altele înainte o vei pierde ușor. Nu lăsa să se ajungă la o discrepanță prea mare între ce vrei și ce meriți. Primește întâi ce meriți acum ca să meriți mai târziu tot ce îți dorești.

Ai dreptate