Cred ca deja te-ai dezvirginat. Da se poate normal Ai grija ce iti bagi sa nu apari pe la stiri ca ti-a ramas blocat acolo ceva
himenul, mai ales dacă este foarte subţire, se poate deprecia parţial sau se poate rupe pe de-a întregul. Iar ruptura rămâne (în sensul că nu se reface în starea iniţială), nu se realizează o cicatrizare propriu-zisă, întrucât himenul este foarte puţin vascularizat. Din acest motiv, şi sângerarea ce însoţeşte ruperea este minoră sau inexistenta.nu toate femeile sangereaza la ruperea lui.deci e posibil sa fii sau sa nu fii. oricum pana cand nu faci sex tot virgina esti.nu poti sa spui ca nu mai esti virgina pentru ca te-ai dezvirginat cu un morcov, de exemplu
Roaga pe cineva sa iti strige in vagin, daca la un moment dat se aude un ecou...E problema mare
Sunt prea duri oamenii cu tine asa-i? de parca ei sunt cei mai sfinti dintre sfinti.nu stiu de ce sunt asa rautaciosi si ingamfati de parca aici se discuta de lucruri anormale, nemaintalnite. fiecare isi spune off-ul ce-l doare ce-l intereseaza sa afle si se gandeste ca cineva ii va raspunde si il va ajuta, ce e asa de greu de inteles? nu stiu, dar daca deja spui ca introduci chestii in vagin, parerea mea este ca nu mai esti virgina. incearca sa-ti amintesti de prima data cand ai facut-o.
Virginitatea este atunci cand nai contact sexual. Ori ca iti tai o ureche ori ca iti rupi himenil tot dracu ala e
De ce n-o faci cu un barbat, in loc sa-ti bagi tot felul de obiecte prin vagin? E mult mai placut.
Va credeti sfinti? Cati dintre voi au tupeul chiar si anonim sa recunoasca ca s-au masturbat macar o data? Referitor la intrebare dinn moment ce ai himenul rupt teoretic nu mai esti virgina.
Este foarte posibil. Himenul este o membrana subtire, nu un capac de plastic.
Cat despre faza cu sangerare, nu e obligatoriu sa sangerezi. De fapt, majoritatea fetelor nu sangereaza la dezvirginare.
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: