Mai pe scurt :
Cand iubitul iti zice ca are "o prietena buna" cu care doar vorbeste, bate-o preventiv. aia e viitoarea amanta
Am trei fete cu care sunt amic de cel putin 10 ani. Nu a fost nimic diferit fata de o prietenie cu un baiat. Nu le-am atins niciodata, nici unul din noi nu a incercat vreodata altceva. Ne-am ajutat intre noi fie facand cate ceva, fie cu sfaturi. Totul a fost "la vedere", prietena mea stia tot ce se intampla si nu a avut niciodata o problema. Ba chiar a devenit buna prietena cu una din ele
Ma bucur pentru tine! Ceea ce i-am raspuns eu fetei, am scris-o sub forma de gluma :*. Desigur ca si eu cred intr-o prietenie adevarata dintre un baiat si o fata. [se intampla rar], chiar si eu am avut o asemenea prietenie, si ghici ce? dupa ani si ani am aflat ca el ma placea, chiar ajunsese sa ma iubeasca :*
Bineinteles ca atat barbatul cat si femeia pot avea unul sau mai multi prieteni foarte buni. Nu se poate pune semnul de egalitate intre iubit=prieten, deoarece sunt 2 notiuni total diferite.Deci tu poti avea mai multi prieteni, dar numai un singur iubit.
Pentru Honeyyy, te anunt ca eu personal am o best friend de peste de 25 de ani careia i-am putut cere o parere, un sfat, sa ma consult cu ea in orice problema.In tot acest lung rastimp de prietenie adevarata am avut mai multe iubite, pe care nu le-am "inselat" vreodata cu aceasta minunata fata, nu mi-a devenit niciodata cu nicio ocazie amanta.
Te apreciez pentru asta! Dar crezi ca ea nu a avut niciodata vreun moment de ratacire, vazandu-te un pic mai mult decat un best friend?
O prietenie nu este conditionata de sexul partenerilor. Asadar, poate exista o mare prietenie intre un baiat si o fata, dar de obicei aceasta relatie se va transforma intr-o mare iubire, impartasita sau nu.
Daca sunt cei mai buni prieteni nu inseamna ca e ceva intre ei.
Si eu am un cel mai bun prieten si am si relatie, dar prietenia mea cu el e strict bff e normal, lui pot spune orice daca am vreo retinere fata de iubit ma sfatuieste.
deci nu iti fa griji.
Fa-ti si tu o prietena buna sau un prieten bun sa ai cui sa te deschizi.
Iţi spun din experinta, deodata ce esti cu un tip/o tipa exista prieteni apropiati, dar niciodata cei mai buni prieteni pentru ca 99% din oameni se indragostesc de cei mai buni prieteni .Fii mai precaută dacă e o relaţie serioasă!
Cum e si normal, o persoana poate sa aiba un best friend etc. de care se poate indragosti (sau nu) dar nu o sa te afecteze daca e impreuna cu tine pentru ca tine la tine si stie ca daca te pierde nu o sa ramana decat cu prietena lui buna...