| Antonialolo92 a întrebat:

Exista prietenie între fata si băiat in timpul relației. Adică daca eu sunt împreuna cu cineva, acel cineva sa aibă o,, cea mai buna prietena,, pe lângă mine, sau ar trebui sa ma gândesc ca între ei exista ceva mai mult de prietenie. Si ei sunt,, prieteni,, de 1-2 ani?

Răspuns Câştigător
| Honeyyy a răspuns:

Mai pe scurt :
Cand iubitul iti zice ca are "o prietena buna" cu care doar vorbeste, bate-o preventiv. aia e viitoarea amanta laughing

9 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca atat barbatul cat si femeia pot avea unul sau mai multi prieteni foarte buni. Nu se poate pune semnul de egalitate intre iubit=prieten, deoarece sunt 2 notiuni total diferite.Deci tu poti avea mai multi prieteni, dar numai un singur iubit.

| OliverHeldens a răspuns:

Cum e si normal, o persoana poate sa aiba un best friend etc. de care se poate indragosti (sau nu) dar nu o sa te afecteze daca e impreuna cu tine pentru ca tine la tine si stie ca daca te pierde nu o sa ramana decat cu prietena lui buna...

| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru Honeyyy, te anunt ca eu personal am o best friend de peste de 25 de ani careia i-am putut cere o parere, un sfat, sa ma consult cu ea in orice problema.In tot acest lung rastimp de prietenie adevarata am avut mai multe iubite, pe care nu le-am "inselat" vreodata cu aceasta minunata fata, nu mi-a devenit niciodata cu nicio ocazie amanta.

| darkangel90 a răspuns:

Daca sunt cei mai buni prieteni nu inseamna ca e ceva intre ei.
Si eu am un cel mai bun prieten si am si relatie, dar prietenia mea cu el e strict bff e normal, lui pot spune orice daca am vreo retinere fata de iubit ma sfatuieste.
deci nu iti fa griji.
Fa-ti si tu o prietena buna sau un prieten bun sa ai cui sa te deschizi.

| neutrino a răspuns:

O prietenie nu este conditionata de sexul partenerilor. Asadar, poate exista o mare prietenie intre un baiat si o fata, dar de obicei aceasta relatie se va transforma intr-o mare iubire, impartasita sau nu.

| Yay000 a răspuns:

Iţi spun din experinta, deodata ce esti cu un tip/o tipa exista prieteni apropiati, dar niciodata cei mai buni prieteni pentru ca 99% din oameni se indragostesc de cei mai buni prieteni laughing.Fii mai precaută dacă e o relaţie serioasă!

| SkyPilot a răspuns (pentru Honeyyy):

Am trei fete cu care sunt amic de cel putin 10 ani. Nu a fost nimic diferit fata de o prietenie cu un baiat. Nu le-am atins niciodata, nici unul din noi nu a incercat vreodata altceva. Ne-am ajutat intre noi fie facand cate ceva, fie cu sfaturi. Totul a fost "la vedere", prietena mea stia tot ce se intampla si nu a avut niciodata o problema. Ba chiar a devenit buna prietena cu una din ele happy

| Honeyyy a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Te apreciez pentru asta! Dar crezi ca ea nu a avut niciodata vreun moment de ratacire, vazandu-te un pic mai mult decat un best friend?

| Honeyyy a răspuns (pentru SkyPilot):

Ma bucur pentru tine! Ceea ce i-am raspuns eu fetei, am scris-o sub forma de gluma :*. Desigur ca si eu cred intr-o prietenie adevarata dintre un baiat si o fata. [se intampla rar], chiar si eu am avut o asemenea prietenie, si ghici ce? dupa ani si ani am aflat ca el ma placea, chiar ajunsese sa ma iubeasca :*