Noi de unde sa stim? Dar cred ca mai mult ca sigur exista, handicapati si obsedati sexuali sunt astia.
Se mai intalneste pe la debili mintal, aia cu handicap, care isi violeaza copii
Salut
În Statele Unite ale Americii, am auzit multe cazuri de astea .
Relatiile sexuale intre membrii familiei se numeste INCEST si este grav pedepsit de legea din Romania.
Evidnet ca asemenea oameni au o debilitate mentala sau cretinism, ca nici un tata nu si-ar viola fetita sau mama, fiul.
Între membrii de familie se numeste INCEST! tatal cu fiu sau fiica, mama cu fiu sau fiica, fratii Intre ei! Violul este relația sexuală neconsimtita Intre 2 străini! Parca asa zice prin codul penal?!
CAPITOLUL II
Infracţiuni contra familiei
Art. 377
Incestul
Raportul sexual consimţit, săvârşit între rude în linie directă sau între fraţi şi surori, se pedepseşte cu închisoarea de la un an la 5 ani.
Stii tu ca toate, toate da toate raporturile sexuale intre membrii familiei care se intampla in Romania sunt consimţite?
Art. 218. -
(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal cu o persoană, săvârşit prin constrângere, punere în imposibilitate de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa sau profitând de această stare, se pedepseşte cu închisoarea de la 3 la 10 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.
(2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise în condiţiile alin. (1).
Fa un pic " analiza " pe text si vezi diferențele de formulare!
Deci tu stii ca toate relatiile sexuale incestuase din Romania sunt consimtite? Esti tare pe statistica.
Nu eu fac legile in Romania! Le face Parlamentul! Eu am dat 2 texte de lege in vigoare in Romania! Nu sunt nici polițist sa strang probe si declarații, nici procuror sa conduc anchetă penală si sa fac încadrarea faptei si nici judecător! Este " treaba " instituțiilor din Romania cum lucrează si cum fac anchete! Mai bine sau mai prost!
Ti se pare tie ca Politia si Justiția din Romania sunt un monument de eficienta si competența? Mie NU! Si au dovedit asta in sute de ocazii! Anchete facute cu picioarele!
Cred ca nu prea ai inteles ce se discuta aia, si e clar ca nici ironia din primul meu raspuns nu ai prins-o, discutie incheiata.
horansgang întreabă: