Normal ca exista, de ex decesul unei persoane dragi.
Dragostea da-o dracu, ca sunt n parteneri pe care sa-i placi la fel de mult si care sa te placa, nu e problema, o sa ai alta dragoste, dar cand pierzi pe cineva drag, nu il poti inlocui.
Normal că există. Să vezi când îți moare partenerul cu care stai de 50 de ani...
Am destule exemple sa iti dau,cum ar fi infidelitatea, decesul unei persoane iubite, singuratatea, depresia, suferinta dupa o boala netratabila si cate si mai cate.Asa ca, comparativ cu ce ti-am descris dragostea neimpartasita e nimic pe langa celelalte mult mai grave.
Salut.
Depinde de persoană. De exemplu, pentru mine, da, există. Am trecut peste o dragoste neîmpărtășită, căci, după un timp, nu mi s-a mai părut cine știe ce. Totuși, sunt convins că există sentimente - moartea unei persoane apropiate, pierderea locului de muncă, căpătarea unui număr foarte mare de datorii, singurătate, condamnare la închisoare - care ar avea un impact mai mare asupra mea decât o amărâtă de dragoste neîmpărtășită.
Cu siguranta nu.
Pana acum nu am plans la moartea nimanui si sunt sigur ca nu o s-o fac cat traiesc.
Mutubal întreabă: