Pai cam asta constientizeaza toata lumea dupa ce se despart )) aia e, treci peste, n-a mers cu-n motiv, concentreaza-te pe relatia actuala care ma gandesc ca merge bine din moment ce aveti un an, ori il tii doar de umplutura sa nu te simti singura?
Sa te gandesti foarte bine ce ai dori de fapt, sa analizezi toate variantele posibile (dar si imposibile ) sa faci bilantul si pe urma sa iei o hotarare in privinta a ceea ce ar fi bine sau nu sa si faci. Succes. Bafta!
Cel mai important este sa il lasi pe actualul, ca in clipa asta iti bati joc de el si de sentimentele lui.
Daca e ala asa special, cum se face va v-ati despartit? Ciudat.
Cel mai corect ar fi asa: te desparti de actualul, ca sa nu-ti mai bati joc de el. Nu iei legatura cu fostul, ca nu e bine sa te bagi intr-o relatie. Apoi vezi ce faci, ori astepti sa se desparta (nu recomand) ori gasesti pe unul pe care chiar sa-l iubesti.
Că te-ai despărţit, înţeleg că a fost vâltoarea vieţii, nu aţi conştientizat niciunu că de fapt e atracţie între voi. Că acum fiecare aveţi o altă relaţie e normal, der reântâlnirea asta o vei regreta oricum.
- dacă nu faci nimic, peste ani de zile vei zice : era iubirea vieţi mele, ce bine ar fi fost cu el.
- dacă te desparţi de actualul, peste ani de zile vei zice : oare de ce am reâncălzit eu această cirbă? că doar ştiam ce gust are. Am mai rănit şi acel om degeaba.
Un singur sfat pot să îţi dau : CARPE DIEM
pentru curioşi, căutaţi pe net ce înseamnă,
pentru cunoscători, să auzim de bine.