anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista un risc mare sa ramai insarcinata daca respectivul se protejeaza cu prezervativ?
- intreb doar din curiozitate big grin
ast raspunsuri

15 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Un risc mic exista mereu, pentru ca depinde si de modul de punere, daca nu e expirat, sau prea mult purtat in buzunar si exista riscul sa fie mai fragil, etc.

De asemenea, daca si l-a pus prea tarziu, si a fost deja in tine, si cum "picaturile placerii" = lichidul preejaculator contine arhisuficienti sprmatozoizi, poti ramane gravida!

| mona a răspuns:

Riscul e minim daca se protejeaza

| anonim_4396 explică (pentru mona):

Mersi de sfatbig grin
eu sunt inca fata mare si mna imi era un pic teama de ce va urma...

| DNSK a răspuns:

PREZERVATÍV, prezervative, s. n. Remediu folosit pentru prevenirea unui rău. ♦ Mic tub elastic închis la un capăt, folosit de bărbați ca protector împotriva bolilor venerice sau ca mijloc anticoncepțional. – Din fr. préservatif.

| Spartanul07 a răspuns:

98% ii protectia

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Pentru a preveni LUNAR o posibilă sarcină se RECOMANDĂ următoarele metode : prezervativ, tablete anticoncepţionale ( prescrise de MEDIC ), ovule sau creme spermicide/contraceptive, metoda "calendarului" ( când ai ciclu regulat ), etc.

Cea mai SIGURĂ metodă contraceptivă este folosirea prezervativului, deoarece are DUBLU rol : previne o eventuală sarcină, DAR previne şi infectarea cu diverse boli cu transmitere sexuală ( BTS ) – la o utilizare CORECTĂ!

De aceea, recomand NEAPĂRAT folosirea PREZERVATIVULUI ( alunecarea va fi mai uşoară, eviţi riscul de sarcină şi diverse boli cu transmitere sexuală ) – mai ales în cazul unei noi relaţii, sau o relaţie „pasageră" ( ori una sub semnul întrebării )!

Dar e foarte important să fiţi ATENŢI la modul de "manevrare" a prezervativului ( deschiderea lui şi "montarea", apoi e importantă mărimea, şi nu în ultimul rând "demontarea" acestuia ) - de asemenea, recomand VERIFICAREA prezervativului după FIECARE "partidă" ( să nu se fi rupt/tăiat; se poate verifica atât vizual, cât şi prin umplere cu apă ) - pentru mai multă siguranţă!

Dacă folosiţi prezervativ de fiecare dată şi la fiecare "număr/partidă" ( ATENŢIE la modul de manevrare/desfacere şi "montare/demontare" ) NU există risc de sarcină ( siguranţă de 99-100 % ), DAR ( repet ) preferabil să-l verifici după partidă!

Toate cele bune.

| Azµre a răspuns:

Da, dacă se rupe sau dacă partenerul nu face cu cap sex happy

| Oana92 a răspuns:

Daca il foloseste corect si nu se sparge nu ramai insarcinata

| Violente a răspuns:

ABSTINENȚA este singurul mod contraceptiv care nu presupune RISC de sarcină.
Prezervativul chiar dacă este folosit în mod corect lasă un risc INFIM, insesizabil de sarcină, 0.5%

P.s: nu te lua după acel lichid preejaculator, mulți sunt dezinformați total și continuă să dezinformeze fără să cunoască ce și cum.

http://www.clopotel.ro/......r-141.html

Lichidul NU conține spermatozoizi așa cum este el făcut, DAR poate întalni pe canal.

| TuRneR01 a răspuns:

De fapt ba exista o sansa mica. In cazul in care se sparge prezervativul si spermatoizi, intra in vagin atunci sansa deja e mare.

Prezervativ te fereste de BTS ( boli cu transmitere sexuala) 100% cum ar fi sida, sifilis etc. Dar de sarcina nu e 100% sansa daca s-a spart ghinion

Răspuns utilizator avertizat
| Miur a răspuns:

97% sunt sanse de reusita insa 3% sunt sanse sa ramai insarcinata.

| Crysstallss a răspuns:

Daca respectivul se protejeaza cu prezervativ nu exista nicio sansa sa ramai insarcinata, doar daca se rupe prezervativul in timpul actului.big grin

| anonim_4396 explică (pentru Crysstallss):

Am mai auzit cazuri cand s-a rupt de aceea intrebam...cam cat % este posibilitatea sa se rupa?

| Crysstallss a răspuns (pentru anonim_4396):

Prezervativele,sin cate stiu eu, nu se rup foarte usor, doar daca este vechi pentru am auzit ca au data de expirarelaughing sau daca este folosit prea intens(sper ca intelegi ce vreau sa zic) laughing Deci posibilitatea sa se rupa ar fi cam 1-2 %