anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista vreo sansa pentru ati putea exprima sentimentele sau sa incerci sa-i scrii unei fete pe care o cunosti in realitate, doar ca nevorbind cu ea foarte multe, cunoscuta prin intermediul unui prieten cu care a fost impreuna cu ea de mai mult timp, sa spun un an/doi?
Sa fiu mai exact, nu prea sunt obisnuit sa abordez in fata, doar asa un contact vizual, chestii... Si din cauza aceasta recurg prin a scrie un mesaj undeva printr-o retea de socializare prin care sa incerc o conversatie mai directa, pe sinceritate, chiar daca pare putin cam ciudat din prima mana, dar nu prea am cum intr-un altfel mod fiindca nu am ocazia mereu de a ma intalni. Cu toate ca am reusit sa am cu ea, o conversatie, doua mai de mult timp. Doar ca nu a fost mare lucru.
Ce pareri si sugestii ati putea sa-mi spuneti?

Răspuns Câştigător
| Paul754880338 a răspuns:

De ce nu? Daca ma gamdesc bine poate ar fi bine sa ii scrii la fel de sincer cum ai scris aici si sa ii spui ce te impinge sa ii scrii, ce nu ai spus fiind fata in fata cu ea. Poate nici ea ni este foarte directa, sau poate este dar va admira sinceritatea ta. Curaj! Fa-o!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Paul754880338):

Multumesc frumos! O sa tin cont de raspunsul tau.
As mai preciza ca nu prea ma salut mereu, cel putin in ultimul an, cam deloc... cand mai trec pe langa ea. Dar, eu as vrea mereu sa fie macar o privire spre mine in timp ce salut pentru oricine ar fi, ca sa nu raman cu acel 'buna' in aer. Ma rog, nu stiu daca conteaza neaparat treaba asta, poate se mai uita.

E si o tipa destul de 'hot', sa o spun asa.

| Paul754880338 a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate ca, asa cum multe fete fac, ea te asteapta sa faci tu primul pas. Stiu ca ar fi mai confortabil pentru tine sa faca ea primul pas, dar asteptarea asta nu duce nicaieri pe cand incercarea, da, poate duce. Deci un mesaj sincer nu are ce sa faca rau. Alegeti cu grija cuvintele si da-i drumul chiar acum, nu mai amana!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Paul754880338):

Inteleg, inteleg.
O sa incerc sa-i vorbesc, doar ca as mai dori cateva pareri, daca se poate.