Pregatirea vaginului in vederea penetrarii usoare si placute, se poate realiza doar prin efectuarea unui preludiu care trebuie sa fie suficient de lung incat acesta sa-si atinga scopul propus. Preludiu reprezinta faza in care sunt practicate activitatile al caror rol/scop este cel de a produce relaxarea psihica a parteneri de sex si totodata si umezirea si relaxarea cat mai deplina a muschilor circulari din constitutia vaginului. In vederea realizarii unui preludiu de calitate cei parteneri de sex trebuie sa apeleze si/sau sa recurga la folosirea intregul ''arsenal'' pe care-l au la dispozitie cei 2 si anume : mainile, degetele, limba si buzele.
Citesti ce ti-am scris mai devreme. Cateva lucruri in plus:
- palmele tale pe gatul fetei, pe sub par sub urechi exprima tandrete.
- te uiti pe net dupa tehnici de sarut. Aici s-ar putea ca fata sa te invete mai multe, ele de obicei se pricep mai bine.
- interiorul mainilor si picioarelor de obicei este foarte sensibil.
- pe sani: usor pe sfarcuri cu limba, nu musti, nu sugi pentru ca zona e de obicei sensibila. Doar daca iti cere. Ii cuprinzi baza sanilor cu palmele si ii mangai prin miscari de rotatie.
- pe abdomen, te misti usor, din ce in ce mai jos, te mai intorci... o mai faci sa astepte
- ar mai fi si alte lucruri de facut in zona ei intima; pentru asta insa trebuie ca fata sa aiba sentimente pentru tine si incredere ca stii ce faci.
Ambianta:
- petale de trandafiri pe care le lasi sa cada peste ea si faceti dragoste printre ele.
- lumanari plutiroare intr-un vas de sticla larg.
- o sampanie sau un prosecco intr-o frapiera de sticla. Nu dry, un pic mai dulce.
- ciocolata - un mousse sau un tort Joffre servit de pe sanii ei
- betisoare aromate (mosc, ylang-ylang, patchouli, iasomie) Doar o aroma., nu amesteci
- masaj cu ulei (de masaj) inodor sau cu ulei de nuca de cocos (dar in ultimul caz renunti la betisorul parfumat).
Din tot ce ti-am scris mai sus, iti faci tu programul care crezi ca e cel mai bun.
Prioritatea este sa o faci sa se simta frumoasa, iubita, dorita. Ocupa-te de placerea ei inainte de placerea ta si iti va fi si tie mult mai bine.
Tehnici de sarut, ambianta de pe INTERNET. Ma intreb câti labagii cauta asta pe net.
Atata te duce mintea, atata comentezi. Nu ii judeca pe toti dupa obiceiurile tale si dupa bataturile din palmele tale.
Pe labagii ii recunosti dupa comentariile de frustrati pe care le fac pe orice subiect. Ei se cred spirituali. Si evident ca ei stiu tot ce se gaseste pe "INTERNET" in domeniile care ii intereseaza.
RRSecularHumanist întreabă: