| petru_5629 a întrebat:

Fac in fiecare zi 3-4 serii de flotari de cate 25 pe serie credeti ca ajuta la ceva? Funda desigur. Ps (am 15 ani)

Răspuns Câştigător
| FitMan a răspuns:

De ajutat, sigur ca ajuta, dar nu e cine stie ce. Nu te astepta la minuni doar de la flotari. Depinde ce urmaresti tu? Masa musculara sau vrei doar sa ai o conditie fizica cat de cat buna?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ajuta.Chiar foarte mult.

| claudiu89 a răspuns:

Continua sa faci, nu o sa regreti

| harciog a răspuns:

Nu stiu.Eu fac pe zi cite 5 serii de cite 130 de flotari si tot nu-mi dau seama.Conditie fizica si mentinerea qiuntusurilor.

| EnvyU a răspuns (pentru harciog):

130 de flotari la o serie de cate minute? pana nu mai poti 130? sau 30 acum pauza 2 min iar 30 si tot asa? si cum le faci? la sol complet? sau cu picioarele pe pat?

| harciog a răspuns (pentru EnvyU):

O singura data cite 130 ar fi o serie dar nu m-am uitat niciodata la timp si nici n-am scaune in padure, le fac cu pumnii in zapada sau pe gheata iar vara pe pietroaie.Nu mai intreba nimic ca mi-e jena din cauza ca ar putea suna ca o lauda.Lasale naibii

| petru_5629 explică (pentru FitMan):

Urmaresc sa cresc putin in piept si sa fac ceva muschi in brate

| FitMan a răspuns (pentru petru_5629):

Pentru crestere in masa musculara ar fi nevoie de 3-4 exercitii pentru grupa mare, iar pentru grupa mica 4. Ar fi de preferat sa te apuci de sala daca ai posibilitate. Ce pui pe tine acum la varsta asta, ramane, chiar daca pe viitor vei slabi, sau te vei ingrasa. Daca vrei sa ramai tot la flotari, ar fi de preferat sa faci cam 5serii ( 1 incalzire) a cate 25-30 de flotari ...sa nu uiti de flotarile pentru triceps (cele cu priza apropiata). Daca te apuci de sala treaba o sa stea altfel, adica o sa poti face o varietate mai mare de exercitii. Daca vrei sa continui sa faci acasa exercitii, ar fi de preferat sa ai cel putin: 2 gantere reglabile si o haltera si cateva discuri cu geutati variate. Sper ca te-am ajutat. Daca mai ai nevoie de ceva, anunta-ma. Bafta!

| petru_5629 explică (pentru FitMan):

Ms pentru sfaturi; x.

| gsjsjjs a răspuns:

Eu am tot 15 ani si... fac 45 pe serie dar am facut multe big grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru gsjsjjs):

Si cu ce te ajuta? mai bine antreneaza-te ca lumea