Intrebi ce ar fi fost. De ce nu te-ai ridicat sa vezi ce a fost? Sau nu stii sa faci diferenta intre una si alta. Putea fi si sperma lui, că nu ai spus daca si-a pus sau nu cauciuc.
Mulțumesc frumos de răspuns, dar nu cred ca era asta, secreția mea atunci când ma excit este alunecoasa iar chestia aia era exact ca apa. Sa fi fost acel lichid preejaculator?
Ce naiba mai este poziția misionarului frate )) de unde vin toate astea )) ferească Dumnezeu numai ciudați ))
Dacă ai dat răspunsul asta și ai ras, ce ai rezolvat? Te simți mai bine? Acest site este cu tot felul de întrebări, și nu văd ce este așa ciudat la întrebarea mea. Doar ca mentalitatea ta este foarte înapoiată, a rămas undeva prin evul mediu, acest site nu este pentru oameni primitivi ca tine. :*
Im cer scuze data viitoare nu voi lua in considerare misionari
,, Poziţia sexuală care le garantează femeilor plăcere maximă'' :
este cea denumita : a misionarului.
'' Misionarul'' reprezinta probabil poziţia sexuală cel mai frecvent, des folosit de cupluri. Totuşi, trebuie cunoscute câteva secrete, pentru ca partida de sex să fie memorabilă pentru ambii parteneri.''
Pentru a fi corect informat dar si pentru a nu mai fi in continuare un ''ciudat nedocumentat'' acceseaza si citeste urmatorul articol :
https://adevarul.ro/......index.html
Acuma știu ))
Draga mea nu ati precizat daca ati folosit mijloace contraceptive. Daca nu e posibil sa fi terminat iubitul tau iar ceea ce curgea sa fi fost sperma.