| DenistaStoian a întrebat:

Faceam sex cu iubitul meu, eram cam in poziția misionarului, doar ca puțin mai diferit, picioarele mele erau indoite de tot și ridicate in sus iar el era în genunchi și îmi tinea picioarele, treaba e ca a fost prima data când am încercat poziția asta, m-a penetrat de câteva ori și tot ieșea fără sa vrea, iar ultima data când a ieșit, a curs din mine un lichid, am auzit cum a țâșnit pe pat și am simțit pana pe fund cum s-a scurs. Ce era acel lichid și de ce s-a întâmplat așa? Știu ca se numește squirt sau ceva de genul, dar eu nu am avut orgasm atunci, din contra chiar nu ma simteam bine deloc, ma durea in poziția aia, se presupune ca acel "squirt " vine atunci când iti dai drumul, mie nu mi s-a întâmplat asta atunci, deci are cineva idee ce era? Cam aveam nevoie sa fac pipi dar nu foarte rau, sa fi fost urina? Și încă ceva de ce in poziția aia nu putem sa o facem ca tot iese intr-una? Mulțumesc anticipat

13 răspunsuri:
| tzionut a răspuns:

Draga mea nu ati precizat daca ati folosit mijloace contraceptive. Daca nu e posibil sa fi terminat iubitul tau iar ceea ce curgea sa fi fost sperma.

| mihai69 a răspuns:

Nu era squirt, ci doar secreția ta vaginală din cauza excitației.

| darrio2007 a răspuns:

Intrebi ce ar fi fost. De ce nu te-ai ridicat sa vezi ce a fost? Sau nu stii sa faci diferenta intre una si alta. Putea fi si sperma lui, că nu ai spus daca si-a pus sau nu cauciuc.

| UnDiavol a răspuns:

Ce naiba mai este poziția misionarului frate laughing)) de unde vin toate astea laughing)) ferească Dumnezeu numai ciudați laughing))

| DenistaStoian explică:

Nu era nici sperma pentru ca nici el nu terminase

| DenistaStoian explică (pentru mihai69):

Mulțumesc frumos de răspuns, dar nu cred ca era asta, secreția mea atunci când ma excit este alunecoasa iar chestia aia era exact ca apa. Sa fi fost acel lichid preejaculator?

| DenistaStoian explică (pentru UnDiavol):

Dacă ai dat răspunsul asta și ai ras, ce ai rezolvat? Te simți mai bine? Acest site este cu tot felul de întrebări, și nu văd ce este așa ciudat la întrebarea mea. Doar ca mentalitatea ta este foarte înapoiată, a rămas undeva prin evul mediu, acest site nu este pentru oameni primitivi ca tine. :*

| UnDiavol a răspuns (pentru DenistaStoian):

Im cer scuze data viitoare nu voi lua in considerare misionari

| Sofer a răspuns:

Poate e secreția ta Vaginala sau chiar a fost un squirt.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru UnDiavol):

,, Poziţia sexuală care le garantează femeilor plăcere maximă'' :
este cea denumita : a misionarului.
'' Misionarul'' reprezinta probabil poziţia sexuală cel mai frecvent, des folosit de cupluri. Totuşi, trebuie cunoscute câteva secrete, pentru ca partida de sex să fie memorabilă pentru ambii parteneri.''
Pentru a fi corect informat dar si pentru a nu mai fi in continuare un ''ciudat nedocumentat'' acceseaza si citeste urmatorul articol :
https://adevarul.ro/......index.html

| UnDiavol a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Acuma știu laughing))

| RoCkKiD a răspuns:

Cel mai probabil urina.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce varsta ai?