Nu este intocmai o poveste de dragoste dar sper sa iti placa.Ne-am cunoscut acum 2 ani si 8 luni.El mai flirta cu mine dar pe mine nu ma interesa, in ochii mei era vazut rau(nu il puteam suporta).Si acum 2 ani si 8 luni ne-am sarutat pentru prima oara(lucrul asta nu m-a incantat si inceap sa il urasc si mai rau). Dupa putin timp s-a intamplat, dupa aia inca odata si asa am inceput sa imi placa de el.Si acum 2 ani in vara am incercat in avea o relatie.Eu a trebuit sa plec din oras dupa care sa aflu ca el m-a inselat.Nu m-am simtit prea rau deoarece doar imi placea de el. Dupa ce m-am intors m-a implorat sa il iert avand lacrimi in ochi.L-am iertat dar el a continua sa stea cu ea atunci cand noi ne certam.Dar mereu se intorcea la mine.De la un timp am renuntat in a mai avea o relatie, dar ne mai sarutam fara sa avem o relatie. Povestea la noi se repeta mereu :amici dupa aia ne sarutam dupa care ne certam (asa se intampla mereu).Am incercat amandoi sa avem pe altcineva dar nici unul dintre noi nu a reusit :ne intorcem mereu de unde am plecat.Insa de 3 luni ne-am certat, moment in care el fugea de mine. Acuma momentan suntem doar amici.Din ura pe care i-o purtam am ajuns sa il iubesc extrem
Cine raspunde mai devreme sau mai tarziu nu se ia in calcul scuze am doar o funda de dat dar toti care incearca au o sansa... si se iau in calcul doar povestile de dragoste nu toate comentarile
Multumesc pentru fundita, sper ca ti-a placut povestea.(Este reala nu inventata).Si nu am zis-o neaparat pentru funda dar imi place sa le zic si la altii "povestea "mea
Nu e corect, prea putin timp, ne lasa-i si tu pana la 2 ziua, la ora aia oamenii se culca.
anonim_4396 întreabă:
Dany_Daniel_1998 întreabă: