Sunt intr-o relatie foarte stabila(in sensul ca stam si impreuna)de mai bine de 10 luni si facem dragoste destul de des(nu suntem nimfomani) si veci nu mi-a parut rau, chiar din contra.
Cred ca glumesti, nu mi-a parut niciodata rau ca am facut dragoste.chiar daca suntem obositi cateodata... lo faccio lostesso.
Sigur ca o fac des, pentru mine la baza e iubirea, increaderea intelegerea, respectul dintre noi si a face sex(dragoste cum zici tu). nu imi pare rau, de ce ar trebui?
Din cate am citit parerea de rau apare dupa din cauza educatiei pe care o avem, care ne spune ca a face dragoste/sex e ceva gresit. Deci daca ti s-a intamplat (desi ma indoiesc pentru ca de obicei asta se intampla la femei/fete) sau ai auzit la cineva lucrul asta, este perfect normal.
Eu am o relatie serioasa si la mine nu e vorba de parere de rau, cat despre frecventa avand in vedere ca nu stam impreuna, nu asa de des pe cat ne-am dori.
Liliana, ma refer ca ar mia fi cazuri cand dupa actul de dragoste in sine iti pare rau, sau ca nu ar fi fost persoana potrivita! m-am referit la cazurile de genul asta!(cum ar fi la o petrecere esti putin "ametit" si ai chef de o distractie... ei bine a 2 zi... e posibil sa iti spui -Mi'a placut! -Nu mi-a placut!
Depinde! de acea trebuie sa ne gandim de 1000 de ori inainte sa facem un lucru! ...[]
anonim_4396 întreabă: