"Tu esti tanara el e batran, simplu."
Esti nebun cu capu`, cum sa fie batran la 40 de ani?!
Adevarul ca sunt intr-adevar unii care arata ca dracu la varsta aia, dar unii sunt mai sexy si atragatori pentru femei decat erau la 20. In plus nu e vorba doar de aspectul fizic. Alta educatie, alta prestanta, alte "texte", alta abordare, alte posibilitati financiare, etc, etc, etc.
Unele femei prefera barbati de varsta lor, altele sunt atrase de barbati maturi. Nu e nimic iesit din comun sau anormal.
In plus, indiferent de intentiile lui sau ale ei pot petrece timp de calitate impreuna. Din toate punctele de vedere, inclusiv sex. Nu trebuie sa ramana impreuna pana la adanci batraneti daca lucrurile la un moment dat nu mai merg sau au alte prioritati.
@ciudatenie
Vorba lunga, saracia omului. Relaxeaza-te, o sa iasa bine intalnirea. Parerea mea sa gatesti inainte, nu ca nu te-ar ajuta, dar o sa aveti timp alta data de gatit daca lucrurile evolueaza bine. Sau comandati ceva de la un restaurant/pizzerie. Sa ai un suc ceva, o sticla nu prea mare de cogniac/whiskey, etc, prosoape curate si muzica buna. Si fii relaxata, nu dai examen, e acolo sa te ajute, nu sa te testeze. Daca simti ca nu vrei sex, refuza-l elegant, daca vrei, go for it!
Îmi place partea aia cu "are 40-45 de ani maximum".
Deci îl "cunoști" de doi ani dar nu știi nici măcar ce vârstă are. Vezi să nu mai aibă pe lângă 45 de ani și o nevastă și doi copii.
Imi face impresia ca exact pentru sex il chemi. Asta nu conteaza. Dar cum sa inviti direct in bucatarie un musafir care intra prima data in casa ta? In bucatarie, mai tarziu, daca e dispus sa te ajute. Dar gandeste-te ca s-ar putea sa nu vrea. Cred ca ai vazut cam multe filme americane. Daca nu ii place vinul, niste prajituri si un ceai aromat. Fiind seara, nu e indicata cafeaua chiar daca veti fi "ocupati" dupa masa. Asta la primire. Ce sa gatesti? Lui ce-i place? Nu fa experienta cu mancaruri exotice, s-ar putea sa ratezi.
Nu pentru sex neaparat, poate fi doar si preludiu, dar sigur ne vom apropia fizic in acea seara pentru ca si el ma preseaza putin, vede ca vreau dar sunt timida.
Pai si cand o sa ma apuc de gatit, el unde o sa stea, singur in sufragerie?! Nu vine in bucatarie?! Sa stea si sa priveasca din partea mea.
Urmaresc si ''filme americane'', nu porcariile pe care le vizioneaza majoritatea, dar nu are absolut nici o legatura. E doar un mic plan, nu inseamna ca realitatea va fi la fel.
Voi pregati niste paste carbonara, dar in stilul meu, fara ou. Le fac foarte bune si multi au mancat de la mine (rude) si au spus ca sunt excelene. Nu cred ca voi da gres cu ele. Crezi ca e ok?
Mersi de sfaturi.
Am incercat sa schitez toata ''povestea'' ca sa nu plictisesc pe nimeni, si nu vreau sa dau detalii exacte aici despre el, de aceea am spus ''40-45 ani maximum''
Nu te mai grabi sa judeci.
Vad ca doar de atat ai fost in stare, ca un raspuns util nu ai dat. Data viitoare, cand nu aveti sfaturi, nu mai umpleti spatiile pe aici degeaba.
Barbatii in primul rand se gandesc la sex. Iar el, la 40-45 de ani e vulpe batrana, trecut prin toate.
Daca nu vrea sa te ajute la gatit (si ma astept sa fie asa) vezi tu pe moment cam ce vrea. Sa stati de vorba in bucatarie in timp ce gatesti sau sa stea cu ochii in televizor.
Nu mi se pare deloc respectuos fata de gazda, adica fata de mine sa stau eu in bucatarie sa ma afum gatind, iar el la televizor intr-o camera, singur. E prima oara cand vine la mine si noi nu suntem sot si sotie. Si in plus, nu am televizor din fericire!
Dar de ce crezi ca nu o sa vrea sa ma ajute?
El e un tip foarte deschis cu un spirit tanar, glumeste, are o inima buna si nu pare pretentios, e chiar ''popular'', cald ca persoana. Sper sa nu dau vreodata in viata de unul cum ai descris.
Sunt diferite tipuri de oameni. Daca e genul "casnic", te va ajuta. Insa m-as mira sa fie asa la varsta sa. Daca era asa, as fi fost casatorit. Una e sa fii vorbaret si alta e sa fii gospodar. Nic eu nu-ti doresc sa dai peste unul care asteapta sa faci tu totul.
Apropo, vrei sa vedeti un film. Unde daca nu aveti televizor? Intreb si eu.
Nu vrei să dai detalii despre el, dar dai o tonă despre tine.
Nu treuie sa fie casnic, ci amabil. Nu o sa il pun sa taie ceapa. Sa-mi inmaneze o farfurie sau ceva, daca va fi nevoie intr-adevar. Daca nu, nu. Dar mi s-a parut deplasata faza cu statul la TV la o prima venire in casa cuiva.
Pe laptop, nu?! Filmele date la televizor sunt putine si de duzina, deci de o calitate jegos de modesta
Pai ce rost au detaliile despre el? Dau despre mine ca de mine e vorba in principiu, nu? Ca eu voi fi gazda nu el. Deci personajul principal. Si cand nu sunt destule detalii, iar va deranjeaza. )) Culmea cu carcotasii astia de TPU.
Spala-te preventiv si inainte sa vina. Nu stii cum evolueaza lucrurile.
Il inviti in sufragerie, apoi il chemi in bucatarie sa stati de vorba cand te apuci de gatit.
Fii naturala, gandeste-te ca daca a venit te place, iar daca e un tip ca lumea te va face sa te simti tu pe primul plan. Este esential ca tu sa fii relaxata, si nici nu ai de ce sa nu fii. Va cunoasteti si stiti amandoi de ce vine.
Ai grija sa fii epilata sau macar tunsa scurt jos, si sa ai prezervative. Este foarte probabil ca se va lasa (si cu) limbi.
Cu de il servesti depinde ce ii place. Un whisky, o palinca... Un barbat adevarat vrea de obicei friptane.
Ar fi o idee sa mergeti la spalat impreuna. Poate sa fie foarte erotic.
Acelaşi rost pe care îl au şi cele despre tine. Nu inspiri credibilitate dacă dai nişte detalii exacte despre tine, dar apoi nici nu ştii să scrii exact câţi ani are prietenul tau. Dacă voiai să spui în mare cum stă treaba, puteai să zici că tu eşti mai tânără decât el cu 20 de ani.
Revenind, întrebarea e probabil la mişto sau tu nu ştii despre el mare lucru, ceea ce mă face să te sfătuiesc să o laşi mai moale cu invitatul acasă momentan.
Multumesc pentru sfat!
E cam pretentios la bauturi, rareori bea votca. Dar mi se pare un pic ciudat, ar vedea si ar sti ca am cumparat bautura special pentru el si nu as vrea sa fie prea evident. Un suc neacidulat de portocale ar fi mai firesc, apropiat de realitate? ) Si avand in vedere ca vom manca paste la un moment dat, nu ar merge sa pun ceva dulce langa suc, nu?
Sa mai iau prezervative? Pai eu nu stiu ce marimi are el, si nici care firma e mai buna. Asta n-ar trebui sa o faca un domn?
Eu cred că ți-am dat un sfat foarte bun, doar că ești prea lipsită de experiență ca să-l apreciezi.
Nu am judecat pe nimeni, te-am sfătuit doar ca înainte să-l faci pe acest om primul bărbat din viața ta să te asiguri că nu are niște secrete care te vor "mușca de fund" mai încolo.
Are de două ori vârsta ta, este un om cu mult mai multă experiență de viață decât tine și poate cu ușurință profita de naivitatea ta, dacă este genul. Tu trebuie să te asiguri că nu este genul.
Discuția despre camera în care să-l inviți, cu ce să-l servești și ce gel de duș să folosești este complet irelevantă. Te asigur că nu-l interesează niciunul dintre aceste aspecte și că nu vine nici să vă uitați împreună la televizor nici să jucați macao.
Si ce daca vede ca iei special pentru el? Tu nu vrei sa te simti apreciata? Si el vrea! Poti avea si sucul, avand in vedere asteptarile poate sa nu vrea sa bea alcool. Pe mine ma inhiba, asa ca intr-o astfel de situatie ma feresc.
Daca nu ai tu, el nu va avea. Va incerca sa faca neprotejat.
Mergi pe mana ta. Comportă-te așa cum simți pe moment. Daca are experiență va știi cum să te facă să te simți confortabil. Până la urmă tu ești cea care se dăruiește, deci nu-ți face probleme pentru el. Știind că ești singură, evident că și el se gândește la sex, deci logic ar fi sa fie pregătit cu prezervative. Este minimul de respect față de tine. Dacă nu are prezervative te sfătuiesc să amâni evenimentul dezvirginării. Și cred că primul lucru pe care trebuie sa i-l spui este acest lucru, faptul că ești virgină. Atunci o sa știe că trebuie să se poarte cu tine cu gingășie.
Bosorogii nu ma atrag. Maturii care arata foarte bine, care sunt culti si au un spirit tineresc, da.
Cunosc, din pacate. Si nu imi plac - cei singuri nu sunt masculini, sunt inculti si ingamfati, n-au pic de carisma.
Știi ceva?
Lasă lucrurile să curgă de la sine, nu mai plănui tu nimic, pentru că sigur în realitate va fi cu totul altfel. Vei fi stângace? și ce dacă? Nici nu se așteaptă la altceva.
Culmea ar fi alta - să fie și el ca tipul din filmu' ăsta (că tot veni vorba despre filme): http://ro.wikipedia.org/wiki/Virgin_la_40_de_ani
=))
Un strop de tărie nu strică să ai la îndemână - ceva ce vă place amândurora - mai alungă din stres. Nu mai mult, că inhibă.
Prezervative ȘI lubrifiant e musai să ai tu. Durex ambele. Mărimea ar cam trebui s-o poți aprecia dacă spui că v-ați pipăit reciproc.
Sincer, dacă aș fi fată, nici în coșmaruri nu mi-aș dori să-mi pierd așa virginitatea.
El vrea doar sex cu o „prospatură". Mai ales virgină. Nu te supăra dar ăsta e adevarul.
Pai nu ma obliga nimeni domne. Ce n-ati inteles din intrebare? Nu se vede ca vreau SI eu?!
Tu ai principii? Scuteste-ma. Nimic din ce ai zis tu nu are vreo relevanta. Tu esti tanara el e batran, simplu. La 40 de ani, un om cult asa cum zici tu, are o familie, nu umbla dupa virginitatea unei fete. De ce crezi ca nu are o familie? Iti zic eu, e un om ratat, fara trecut, prezent sau viitor. Urmeaza sa profite de tine si are si el o "implinire" in viata. Dupa ce ca esti paralela cu viata mai si vorbesti in plus. Ce legatura sa ai tu cu nenea? Sunt convins ca orice te-ar fi facut sa decizi asta ar fi avut si o altfel de rezolvare. E clar ca nu vrei sa fii ajutata, iar naivitatea ta imi provoaca mila.
Dar vai, tu esti intr-adevar inocenta, n-as fi zis altfel niciodata. Adica, majoritatea fetelor de varsta ta ezita sa pupe moaste, tu ti le aduci acasa.
Atunci de ce mai intrebi? Se va servi el singur cu ceva. Il stii de doi ani si abia acum vrei?
''Aceste cuvinte ne doare!'' Ce opinie interesanta! O gandire alb-negru, asa. Suntem animale? Nu. Pai atunci, animale sa fim. Ca nu se poate sa avem contact fizic fara sa ne dezvirginam. Doar nu exista petting, jocuri, fantezii sexuale ce nu implica penetrarea. Chiar nu exista din pacate. Of... Totul merge intr-un singur punct. Nu avem pic de imaginatie si nici un interes de a ne explora sexualitatea.
Si apropo, nu dau doi bani pe cum ti-ai dori tu sa iti rupi himenul dac-ai fi fata. Chiar nu puteti gandi putin (mai mult)? Nici nu meritati reply-uri.
Intrebarea e de ce mai comentezi tu aiurea, astepti ca userii sa se justifice, de ce poarta chiloti verzi sau de ce vor sa se f*ta?