| sopranaCadaverica a întrebat:

Fara raspunsuri rautacioase!
Sunt foarte emotionata… Curand o sa invit un amic la mine acasa intr-o seara, el e matur, singur, are 40-45 de ani maximum. Eu am 21 de ani, sunt virgina. Ne stim de vreo doi ani, real. Nu stiu cum sa denumesc relatia noastra, nu e ceva serios, dar nici prietenie cu beneficii. Pana acum doar ne-am sarutat prin locuri publice si ne-am atins ici-colo pe piele cat s-a putut. Ideea e ca ne atragem foarte mult si ne place sa fim unul in compania celuilalt. Nu am nici un fel de asteptari, pur si simplu daca va fi sa fie ceva, asta e - o fac din pasiune pentru ca atractia si dorinta sunt reciproce. Am un mic plan pentru acea seara, sa il invit sa bem ceva, poate gatim impreuna, stam de vorba, apoi vedem un film, apoi baita si "la culcare". big grin N-am mai invitat pe nimeni in viata mea la mine acasa.
Intrebarea mea e... cum ar trebui sa ma comport? Vreau sa se simta confortabil. Nici nu stiu care e urmatorul pas cand il primesc in casa. Nu sunt deloc sociabila. Il invit in bucatarie, in sufragerie? Cu ce sa il servesc? Avand in vedere ca vom manca la un moment dat. Mentionez ca nu ii place vinul.
Ceva sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Holiday a răspuns:

"Tu esti tanara el e batran, simplu."

Esti nebun cu capu`, cum sa fie batran la 40 de ani?!
Adevarul ca sunt intr-adevar unii care arata ca dracu la varsta aia, dar unii sunt mai sexy si atragatori pentru femei decat erau la 20. In plus nu e vorba doar de aspectul fizic. Alta educatie, alta prestanta, alte "texte", alta abordare, alte posibilitati financiare, etc, etc, etc.
Unele femei prefera barbati de varsta lor, altele sunt atrase de barbati maturi. Nu e nimic iesit din comun sau anormal.
In plus, indiferent de intentiile lui sau ale ei pot petrece timp de calitate impreuna. Din toate punctele de vedere, inclusiv sex. Nu trebuie sa ramana impreuna pana la adanci batraneti daca lucrurile la un moment dat nu mai merg sau au alte prioritati.

@ciudatenie
Vorba lunga, saracia omului. Relaxeaza-te, o sa iasa bine intalnirea. Parerea mea sa gatesti inainte, nu ca nu te-ar ajuta, dar o sa aveti timp alta data de gatit daca lucrurile evolueaza bine. Sau comandati ceva de la un restaurant/pizzerie. Sa ai un suc ceva, o sticla nu prea mare de cogniac/whiskey, etc, prosoape curate si muzica buna. Si fii relaxata, nu dai examen, e acolo sa te ajute, nu sa te testeze. Daca simti ca nu vrei sex, refuza-l elegant, daca vrei, go for it!

114 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

Mi-ar fi scârbă de orice atingere cu unul de vârsta lui tata, dacă tu rezumi totul la himen...e treaba ta.
Înțeleg că n-ai nevoie de un sfat, dar tu crezi că un tip de 45 de ani vine acasă la una de 21 de ani să mănânce, sau să stea cu ea?
El nu dă 2 bani pe ce gătești tu sau pe modul în care e tratat, că nu vine, dracu', să mănânce, vine să se culce cu tine. Orice om cu puțină rațiune vede asta, deci nu înțeleg ce ai întrebat...

| SilentRain a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

Mi-e se întoarce stomacul pe dos, blahhh

| sopranaCadaverica explică (pentru anonim_4396):

O sa cresti si vei gandi altfel. Exista si oameni de calitate pe care ii intalnesti daca esti in locul potrivit sau daca esti si tu de calitate. ''Culcatul'' nu e singura si unica ...constanta aici, nu e cireasa de pe tort, e ceva ce face parte dintr-un ''tot'', ca nu suntem obiecte. Ce spui tu e ceva de felul: a, pai ce mai stati la taclale, la suc, in sufragerie - gata! asta-i scopul, sa ne f*tem, sa-i dam bataie, de aia am venit, de aia am pierdut timpul 2 ani vorbind.
Misto, ce sa zic

anonim_4396

Cu siguranță, el vine la tine, singura femeie care a mai rămas pe lumea asta, să mănânce și să bea, eventual să vadă un film. laughing
Și credeam că asta cu ''la mine să vedem un film'' a devenit deja clișeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se intelege de ce intrebarile de tipul asta sunt populare, nu inteleg de ce le mai pui, e treaba voastra ce faceti dar e cam sigur ca unu de vârsta ta sau apropiate cam greu cu tine deoarece imi pari socially awkward, faceti ce vreti nu e problema si nu ar trebui sa fie problema nimanui de aici.

| Ara997 a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

Nici el nu a pierdut timpul. astia doi ani, a asteptat sa pice ceva bun. cred ca esti studenta lui sau ceva de genu. te-a cucerit cu intelectul si rafinamentul.

Eu am pus o intrebare simpla, ceilalti au crezut ca e ceva spectaculos, sunt socati, scormonesc in alte detalii. Pacat

| Catrice a răspuns:

Un nene care nu e iubitul tău, dar nici prieten cu beneficii... interesant.
Vrei ca el sa se simtă confortabil, dar tu te simți inconfortabil cu ele acasă la tine...
Pai dacă ești atrasa de el și vrei 'actiune' nu vad ce ar merge prost.
Poate-poate în care nu știi ce să-i dai sa bea sau sa mănânce(în 2 ani ar fi trebuit sa știi ce preferă) sauce film sa vedeți și unde...

anonim_4396

Fiecare interpreteaza gresit ce e diferit de ideile si conceptiile lor. Nu e pacat, e de inteles.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

Tu crezi ca el la 40 de ani mai are sexualitate de explorat? laughing A trecut de mult de faza aia.

| mentholinks a răspuns:

In ce hal te-a prostit omul asta, de parca tu ai avea cel mai mult de castigat si nu el ca o sa si-o traga cu o pustoaica. Nu-ti mai fa atatea griji.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

,,Nu avem pic de imaginatie si nici un interes de a ne explora sexualitatea.''
Daca ai imaginatie, de ce ai nevoie de sfaturile noastre, de ce ne pui sa-ti spunem ce sa faci?

| Uvox a răspuns:

Sa te comporți cat se poate de natural, așa cum esti tu.
La 45 de ani nu e bătrân. Este matur. Cei cata urlă ca e nu stiu cum au probabil 18 ani.
Nici macar nu sunt tineri cum se consideră ei, sunt puberi/adolescenți happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Holiday):

și tu ai 40 de ani, nu?

| Holiday a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, am ceva mai mult de atat. Daca n-as fi avut macar atat, nu mi-as fi permis sa scriu despre lucruri pe care le cunosc doar din auzite sau pe care mi le inchipui eu ca ar fi intr-un anumit mod.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Holiday):

Tu umbli cu fete de liceu, nu?

| Holiday a răspuns:

Sunt tanar, sunt liber, nu exclud nici o posibilitate.winking

| Drimmero a răspuns:

Fereasca sfantul in ce directie a luat-o lumea,, hodorogul trage la prospatura.

| RAY a răspuns:

Am un mic plan pentru acea seara, sa il invit sa bem ceva, poate gatim impreuna, stam de vorba, apoi vedem un film, apoi baita si ''la culcare''. big grin N-am mai invitat pe nimeni in viata mea la mine acasa.

bun plan, in rest e treaba ta ce faci, e viata ta, nu putem judeca un om daca nu il cunostem nu e logic, multa bafta

| darrio2007 a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

Atunci inseamna ca intrebarea ta este fara rost. Ai 21 de ani, descurca-te.

| sopranaCadaverica explică (pentru RAY):

Partea cu ''Intrebarea mea e... cum ar trebui sa ma comport? Vreau sa se simta confortabil. Nici nu stiu care e urmatorul pas cand il primesc in casa. Nu sunt deloc sociabila. Il invit in bucatarie, in sufragerie? Cu ce sa il servesc?'' nu o mai copiezi? Ca astea erau de fapt intrebarile. E asa greu de citit? Si nu stiu de ce va mai obositi sa raspundeti daca singurul lucru pe care-l stiti e sa criticati laughing TPU nu va face bine!

| sopranaCadaverica explică (pentru darrio2007):

Si daca o consideri ''fara rost'', de ce mai comentezi? Cata contradictie, cata drama! )))

| sopranaCadaverica explică:

Eu cred ca mai confuz esti tu, cel care cere carti cu tematici absurde (oemge) TOCMAI pe TPU rolling on the floor))

anonim_4396

Mi-ai zis-o...și m-ai mai scos și de la block ca să-mi răspunzi total aiurea la întrebarea aia...
Știi, m-am ferit să spun că singurul motiv pentu care ăla de 45 de ani e singura ta cucerire e faptul că de 2 ani plângi pe aici că ai 90 de kile la 1.70, mai ai și acnee și, asemeni tipului care de 3 ani citește aceeași carte, tu de 2 cauți metode de slăbire...
Aa, eu am întrebat despre cărți, groaznic...tu ne-ai povestit de cum faci tu degețica, și, săptămânal, ne ceri aprobarea, vrei să-ți confirme cineva de aici că nu e rău cum îți trăiești tu rahatul de viață. Oare cine-i mai absurd? Nu mai fi arogantă, că nu e de tine, chiar nu e...

Brava, brava, esti giniăs! M-ai atins la aorta.
Cat se chinuie baiatul asta! laughing)))) A citit el din scoarta-n scoarta istoricul meu. Doamne, iesi afara la aer curat, e ''imperios necesar''!
P.S. am slabit 20 de kilograme din iunie pana acum si inCA COntinui. Ca sa-ti deturnez informatiile invechite rolling on the floor
Esti la liceu, nu?

anonim_4396

Deci tu, în iunie, aveai 110 kile?:)))))))))))
Și singurul motiv pentru care n-ai avut o relație până la 21 de ani e faptul că tipii de vârsta ta sunt imaturi și pe tine te atrag doar ăștia de vârsta lui taică-tău?:)))))))
Și te mai întrebai de ce ți se dă cu săru-mâna, și eu, dacă te-aș vedea, tot așa mi te-aș adresa, sperând să nu mă mănânci...

Să mai vorbim de întrebări penibile: https://www.tpu.ro/......eu-sa-fie/

Nici cu matematicile nu le ai vad. Am avut 90, acum am 70.
In rest, ce sa zic, te las sa-ti jupoi pielicica de pe tine. Suferi de isterie virtuala. big grin Pupici.

anonim_4396

A, tot eu sufăr...bine, chiar ai o atitudine ok. big grin

| Dalmore a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

Dar ce înțelegi tu prin literatură absurdă de ți se pare atât de amuzant și confuz?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dalmore):

Păi, ceva a înțeles, că mă avea la block, m-a scos special să-mi răspundă la întrebare și mi i-a recomandat pe Cioran (absurd?!) și pe Pascal, la fel de absurd...laughing