Buna, important e gestul, sa fie cv din inima, un buchet de trandafiri, o jucarie frumoasa de plus pentru ca fetelor le place aceste cadouri, o bratara, un lantisor, etc, sunt multe altele, dar in primul rand sa fie cv din suflet...
Ai putea sa-i dai un buchet de flori ...nu neaparat trandafiri sau chestii scumpe ...ar aprecia ft mt gestul...Stii ca gestul conteaza...
Daca zici ca nu-i fitoasa atunci fa-i cadou o poza cu voi in rama sau o felicitare scrisa din suflet
Pai poti sa ii dai ceva ce sa isi aduca mereu aminte de tine...de exemplu ce ai obs ca poarta mai putin daca ex:bratara cumparai una sau si u... mie mi-a facut o prietena cadou un calendar si la fiecare luna aveam poze cu noi dou adica cate o ppoza... poti sa ii dai o rama cu o poza daca aveti ...nu stiu ceva din inima
Pai, un sfat prietenos... Un buchet mare de trandafiri rosi si o declaratie de draoste. Poate ca ti se pare ca e anvechita idea, dar are farmec, crede-ma. E romantic, seducator, misterios, si o sa-i faca placere.Eu asta as prefera...(e valabila ideea doar pentru iubita)succes
Poti sa ii faci cadou un buchet de flori, si un sincer TE IUBESC care sa vina din adancul sufletului
FulgerMQ întreabă: