DA. Eu sunt BALANTA si prietenul meu este FECIOARA si ne intelegem de minune! nici odata nu ne-am certat si nici nu vreau asta. Am citit undeva si mi-au spus si catva oameni ca balanta si fecioara se inteleg.
Luând în considerare alinierea astrală a planetelor aflate în zodia scorpion sub influența mistică a zodiei gemeni pot spune că situația este bună pentru așa un cuplu dar că sfârșitul o să fie tragic. Datorită alinierii planetelor Marte cu Saturn câmpurile energetice prevestesc că relația se va încheia cu decesul brusc al unui partener într-un termen foarte scurt, de maxim câteva luni, când v-a scădea influența benefică a planetei Jupiter.
Buna!
Am o prietena fecioara si iubitul este balanta. Sunt impreuna de 3 ani, rar de tot se cearta si cand se cearta se impaca repede. Se potrivesc, crede-ma!
Noapte buna!
Nu atata timp cat crezi in zodii, o relatie nu se bazeaza pe asta. Ci pe iubire, respect si comunicare! Bafta in relatie.
Depinde si de ascendent! Eu una nu suport zodia Fecioara deoarece sunt foarte ordonati x( iar Balantele nu(eu) sunt dezordonate
Stefana_6141 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: