| nuam a întrebat:

Fata pe care o iubesc mi-a propus sa fim impreuna, dar sa nu mai stie nimeni.Au fost cateva certuri destul de mari intre noi si dezavantajul este ca ea il iubeste pe fostul. Zice ca tine la mine, dar nu ma poate iubi din cauza ca il iubeste pe celalalt inca. Timp de o luna am fost cica impreuna, dar atunci nu stiam ca ea il iubeste pe fostul ei iubit.Pana la urma mi-a zis dupa ce ne-am tot certat. Mi-a zis ca are si motive personale nu numa pentru fostul ca sa nu mai stie nimeni ca suntem impreuna. Ea vrea sa se impace cu el, dar el nu vrea.Nustiu cat ati inteles, dar oare nu vrea sa afle fostul ei iubit ca suntem impreuna sau o fi si altceva? Cu ea am iesit de foarte multe ori si nu se comporta ca si cum am fi fost impreuna niciodata cand erau alti cunoscuti in jur.

5 răspunsuri:
| Crocaa a răspuns:

De acord cu Mask si Tiberius.Te-ai complicat degeaba.Se foloseste de tine in cel mai groaznic mod:ca sa uite un dobitoc! Eu iti spun din propria experienta ca o fata nu are alte motive personale pe care cel pe care il iubeste sa nu le poata afla.E o minciuna gogonata! E evident din moment ce nu vrea sa stie nimeni.Eu nu zic sa o lasi,ci iti spun sa astepti putin, daca se comporta cum trebuie si daca reuseste sa treaca peste fosta relatie o sa fie bine. Daca nu, nu are rost. Putine sunt cazurile cand o fata chiar se indragosteste de un baiat pe care la inceput nu-l iubea.Pentru ca asta face, scopul ei nu este de fapt sa te raneasca cu orice pret, ci sa se vindece de o iubire cu ajutorul tau.Deci iti face rau involuntar.Ai grija de tine, nu te lasa batjocorit.Nimeni nu merita asta!

| Tiberius a răspuns:

Prietene,daca accepti asa ceva esti un dobitoc

| MasK2 a răspuns:

Pai ea il iubeste si in acelasi timp sufera dupa fostul', cu tine nu prea are nici o treaba dupa cate inteleg eu din ce ai scris. Ea te foloseste pe tine pentru a uita de el, deci sfatul meu este sa o lasi in pace.

Răspuns utilizator avertizat
| nuam explică:

Nustiu ce sa fac ca nu o pot uita.