Daca in loc de teorie te ocupai cu aceeasi ravna de practica,ai fi descoperit cateva lucrusoare simple, cum ar fi ca si vaginul e plin de terminatii nervoase, ca orgasmul se obtine mai ales in timpul partidei de sex, fara stimulari intentionate, ca orgasmele feminine sunt de mai multe feluri, ca exista inclusiv orgasme multiple, ca femeile pot domina lejer in pat daca simt nevoia s-o faca...ca sa nu pomenesc deloc despre punctul G, de exemplu!
Te sfatuiesc sa gandesti mai putin si sa faci mai mult.
De preferinta dragoste, nu sex.
Pai atunci, decat sa asteptam, sa imbatranim asteptand dragostea, nu-i mai bine sa facem totusi sex, pana cand va veni lumina si la noi? Pai daca ne trebuie asa de multa lumina, de ce facem sex sau dragoste, asa cum o numesti tu, mai mult pe intuneric? La ce mai ne trebuie jaluzele sau draperie? A...acum incep sa inteleg, ne trebuie multa lumina pentru a vede bine acel mic penis al fetei, asa cum il denumeste amicul nostru, si in acest fel, noi baietii, nu le putem incurca. Gata, m-am prins!
Pe langa clitoris, femeia are terminatii nervoase si in vagin, prin urmare poate avea orgasm (mult mai intens, mai lung si mai placut) strict prin stimularea peretilor vaginali. Foarte foarte rar exista femei care nu pot avea orgasm decat prin stimularea clitorisului, si cel mai adesea este doar o problema legata de partener (care este incepator sau nepriceput).
Si e greu sa scrii "punctul G" pe google?
Click si afli, daca tot te-am facut curios...
Wow.Acum viata mea are sens.Mi-ai dat un sens vietii.Mi-ai deschis ochii.M-ai facut sa inteleg sensul vietii.Mi-ai redat lumina ochilor.M-ai facut facut sa inteleg scopul vietii prin intrebarea ta. Femeia are un mini-penis...E ca si cum barbatul ar avea un mini-vagin, e ca si cum mobilierul din casa ar avea o mini-inima...Da, ce pot sa spun esti inteligent, esti cultivat.Am ramas fara cuvinte. Tine-o tot asa si intr-o zi poate o sa reinventezi ADN-ul uman.Succes.
Tu poti sa vrei orice, sa stii.
Eu te-am indrumat, e tot ce pot sa fac.
Mai exact, consider ca esti complet nepregatit pentru asemenea amanunte si aflandu-le vor functiona impotriva ta.
Da intodeuna am fost tratat ca pe un copil de 5 ani recunisc nu sunt major am doar 17 ani dar na sunt curios de une chesti si decat sa stau pe net sa caut si aflu numai porcri mai bine aflu ceva concret dar in fine tratatima cum vrezi
Ca un copil de 5 ani,nu.
Dar ca un adolescent care nu si-a inceput inca viata sexuala,da.
Si,chiar daca inceputul a fost facut, tot e prea devreme.
Cand vei avea o viata sexuala regulata si sexul va deveni o normalitate in viata ta, atunci poti fi interesat si de amanuntele care fac diferenta.
E ca in muzica, faptul ca detii un saxofon, nu te face automat prim solist la Filarmonica.Invata intai cum se tine, invata notele principale si pe urma, poti trece la acorduri si uverturi, e mersul firesc!
Fii realist si nu te erija in victima, e un prim pas spre maturizare.
Sincer sunt o fire mai curioasa si da nu mi-am inceput viata sexuala dar mai bine in place sa fiu informat ca atunci cand aud de acel punt sa stiu si eu ceva despre el da ma rog inca sunt prea mic sunt un copil de 5 ani nematurijat
AlexEjmecheru întreabă: