| RAY a întrebat:

Femeia moderna a secolului 21 doar sex mai ofera atat? ca vad ca pretenti sunt foarte multe, am citit o lista cu 100 de pretenti masculine
sa fie inalt,musculos,frumos,inteligent,romantic,cat mai bogat,sa fe badboy,sa fie catelusul ei, sa o asculte mereu nu cumva sa o contrazici

unde e iubirea in ecuatia asta?

Răspuns Câştigător
| Oana92 a răspuns:

Si cum te-ai gandit tu ca vei gasi pe net un asemenea raspuns? Ai citit un articol prost, facut de un "jurnalist" si mai prost si ai si luat de bun totul. Eu ti-am mai zis ca ai o problema cu locul in care cauti informatii si femei...

Depinde de femeie, depinde de barbat, depinde de context. Ca raspuns general valabil e ca fiecare daruieste ce si cum poate, in functie de nevoi. Fie ca e vorba de sex, afectiune, stabilitate, sustinere, companie, etc. Relatia merge atunci cand fiecare ofera celuilalt acele lucruri de care are nevoie.
Si as putea sa jur ca n-ai priceput nimic si o vei tine in continuare pe a ta...

30 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| RAY explică (pentru Cersei):

Desi ce ofera o femeie unui barbat fara sex?

| seth2016 a răspuns:

Femeia post-moderna este o femeie schimbata. Are aspiratii mai mari.

Unele femei aspira sa conduca corporatii globale (vezi Ursula Burns - Xerox, Safra Catz - Oracle, Marissa Mayer - Yahoo, Sheryl Sandberg - Facebook).

Altele aspira la un BMW. Fiecare dupa posibilitati.

Femeie post-moderna nu mai cauta o relatie de o viata, cauta iubirea, iubeste sexul si vrea egalitatea in relatie.

Femeia post-moderna cauta barbati maturi, nu unii disfunctionali.

| RAY explică (pentru seth2016):

Toate alea ce ofera unui barbat?

| seth2016 a răspuns (pentru RAY):

O relatie mai scurta, dar mai buna.

| RAY explică (pentru seth2016):

Serios la propiu ce ofera alea? tot sex

| seth2016 a răspuns (pentru RAY):

Daca esti destept iti ofera intretinere, stai acasa si schimbi pampersu', dai cu aspiratoru' etc.

| Deaad a răspuns:

Intelege ca femeia(cu cateva exceptii) nu mai are insemnatatea pe care o avea in trecut.

Nu mai vor familie, copii.Se gandesc numai la sex, la cum sa domine un barbat si la multi bani facuti usor.

| Nemessys a răspuns:

Baietii: Ba fratioare, are cur, are tate, e frumoasa foc. GATA IUBITA PERFECTA! HAIDA LA TATA!
Fetele: Hm. are vila, masina, muschi, 1.90 m, bani cu gramada. UUUU ^_^ ASTA TREBUIE SA FIE AL MEU!

| SatanLovesYou a răspuns (pentru Deaad):

Si ti se pare ceva in neregula?

| Deaad a răspuns (pentru SatanLovesYou):

Da,mi se pare ceva foarte neinregula.

| Fatamuntilor a răspuns:

E un citat sau e concluzie de-a ta?
Esti mult prea tanar sa ajungi la asemenea concluzii...
Iar cea ce citesti tu pe net e neconcludent!

De ce?

Sa inteleg ca iti place ideea de a controla barbatii, nu?
Esti un fel de folower al lui lavey?
Manipulare prin lesser magic, nu?

Sau esti foarte impotriva perpetuarii speciei?
Pentru ca daca toate femeile ar urma exemplul unora de a nu mai face urmasi, nu ar mai exista specia umana.

Si toti vor sa le pice banul din cer.
Usor, adica.Sa nu se straduiasca.
Sa se marite cu un bogatan doar din interes material.

| RAY explică (pentru Fatamuntilor):

Zi-mi tu ce ofera o femeie unui barbat?

Controlezi pe oricine poti. Toata lumea o face. Unii in moduri mai subtile, altii mai putin.

Daca nu vrei progenituri si nu vrei sa te chinui sa caci un fetus, care e problema? Oricum suntem prea multi in lume. S-o luam mai usor happy

Iar cu privire la bani, ce crezi de familiile care controleaza bancile din toata lumea? Aha.
Da, sunt proaste, nu au atuuri si se folosesc de tate/cur. Foarte interesant. Asta e de cand lumea cu pamantul.

Deci am avut dreptate cu satanismul.
L-am studiat ceva timp,am citit biblia lui lavey, a lui gilmore, ceva din alta carte a lui lavey, numai stiu cum se chema, era ceva in legatura cu lesser magic si vrajitoarele.How to be a witch, parca?

Am si fost unul dintre voi pentru ceva timp.
Asta pana cand am realizat prostia din "filozofia" asta moderna execrabila.

Nu sunt un d-ala, gen:sexul sa fie numai in scopul de procreere, dar atunci cand traiesti cu cineva, consider ca trebuie sa caci si un fetus.
Pentru ca este in natura umana(animala practic) de a da nastere."Asta e de cand lumea".
Si ai avea conceptul asta indiferent daca eram 2 oameni pe pamant sau 6 miliarde, cat om fi acum.

Si cu privire la bani:banii ne-au stricat pe noi. Aproape toate problemele din lumea asta sunt pentru ca bani si capitalism.Si din cate stiu,lavey a fost un porc american capitalist.

Satanismul pica bine adolescentilor care mai tarziu isi vor schimba parerea,desi nu stiu cati ani ai.

Continua asa,marita-te cu un barbat bogat,ofera-i p****,el iti ofera bani,dupa poti sa il parasesti, iei altul etc.
Sau poti sa iubesti practic pe cineva(pentru ca in satanism exista si notiunea de iubire, ce sa spui), si nu fa niciun copil.

O sa treaca anii si vei vedea ca este o lipsa majora in viata ta.
De ce? Pentru ca sta in natura si in sangele nostru de a procreea.
Intotdeauna am facut-o si asa trebuie sa ramana.

Oamenii sunt cele mai egoiste creaturi din lume, foarte egocentriste.
Iar doctrina pe care o urmezi promoveaza intens chestia asta.

Si "satan nu ma iubeste".

Nu-s satanista. Numele e pus la misto, dragutule. laughing

Iar unii oameni nu sunt manati total de ID.

Mai gandeste-te.

| Oana92 a răspuns:

Dar tu ce oferi unei femei? In afara de eticheta clara de materialista?

| RAY explică (pentru Oana92):

In prezent? Nimic pentru ca nu am iubita, in trecut am oferit tot ce s-a putut dar tia batut joc de mine, eu am scris ce vor femeile nu am afirmat ca sunt marialiste, de ce nici una numi dati un raspuns nu inteleg am cautat si pe net ce ofera o femeie unui barbat pai sex atat dar mii de pretenti atat

| RAY explică (pentru chiftelutacrocanta):

Man ai si tu dreptate dar pana la urms tot de sex pe banii vorbim dar intr-o versiune moderna

Cand voi gasi o fata sincera voi crede ce ai scris acolo, pe naiba o tin pe a mea, sunt o persoana deschisa la orice rational care are ca baza dovezii stiintifice

| Oana92 a răspuns (pentru RAY):

Dovezi stiintifice laughing Ray...tu citesti site-uri de rahat! Sau vrei sa spui ca acel "studiu" este bazat pe o cercetare in adevarul sens al cuvantului si nu pe visul frumos al unei individe ce probabil scrie la fel de corect ca majoritatea userilor de pe TPU.
Si pentru ca la alta intrebare mi-ai zis de cercetari am sa imi fac timp zilele astea si am sa iti trimit cercetari adevarate, nu mizeria ce se gaseste la liber, pe net! Asta doar asa, pentru ca imi place sa am dreptate...

Te referi la faptul ca eu am afirmat ca doar aspectul fizic causeaza atractia sexuala vreau sa vad si eu acel studiu care ma contrazice, nu a fost nici un studiu ca nu ai ce studia, pur simplu asa au scris fetele ca vor asta de la un barbat eu vreau sa aflu ce ofera o femeie unui barbat asta e intrebarea mea, dar am primit raspunsuri pe langa intrebarea mea din pacate

Cercetătorii de la Universitatea din Chicago au realizat un nou studiu care analizează modul în care se desfăşoară relaţiile interumane. Ce-şi doresc femeile de la bărbaţi, cum se manifestă atracţia, care sunt trăsăturile de caracter care impresionează şi leagă o relaţie, în ce măsură psihicul şi fizicul contează când e vorba de o relaţie sexuală, relatează GadgetReport.ro

În urma unui sondaj la care au participat peste 3500 de femei, experţii au reuşit să adune câteva trasături esenţiale pe care reprezentantele sexului „frumos" le consideră atractive la un bărbat. Le puteţi vedea într-o formă concentrată mai jos:

1. Ce îşi doresc femeile? Toate femeile caută un bărbat, nu un copil. Nu au chef să se transforme în „mame" surogat pentru partenerii lor.
2. Bărbatul ideal este cel care ştie ce vrea, care are idei, planuri, care nu afirmă tot timpul „facem ce vrei tu".
3. Un bărbat este considerat sexy nu neapărat prin muşchi, ci prin atitudine. Să ştie să se pună în valoare prin ţinută, atitudine şi îngrijire sunt chestii esenţiale, în ochii femeilor.
4. Toate femeile sunt atrase de bărbaţii care zâmbesc şi sunt comunicativi. Taciturnii sunt de evitat, pentru că se consideră că au ceva de ascuns.
5. Ce îşi doresc femeile? Vor sa aibă de-a face cu bărbaţi galanţi, care să ştie să le facă surprize, cadouri etc.
6. Nicio femeie nu va rezista în faţa unui bărbat care vine cu un buchet uriaş de trandafiri.
7. Bărbaţii efiminaţi, prea sensibili, sunt de evitat, pentru că au probleme care la un moment dat s-ar putea acutiza, iar femeile caută un sprijin, un stâlp de familie.
8. Bărbaţii adevăraţi sunt cei care fac ştiu să facă sex, care sunt dornici de senzaţii, care oferă plăcere şi se lasă conduşi în tainele amorului.
9. Bărbaţii care mint sunt de evitat. Dacă au minţit o dată, o vor face tot timpul.
10. Cine înşeală o dată, o va face şi a doua oară, dacă are ocazia. Aşa că trebuie evitaţi barbaţii infideli dar şi cei extrem de geloşi.

Infatisarea fizica este un factor mai evident printre semnalele complexe ale atractiei sexuale. Totusi, contrar credintei comune, oamenii nu sunt in mod automat atrasi de cel mai frumos reprezentant al sexulul opus, chiar daca exista un consens destul de larg cu privire la criteriile de apreciere a frumusetii fizice. In schimb, oamenii sunt atrasi de acei care sunt la fel de atragatori ca ei insisi.

Acest lucru este ilustrat de doua experimente. Intr-unul din ele, unui grup de oameni alcatuit din unele persoane foarte atragatoare, iar altele mai putin, li s-au aratat mai multe fotografii si li s-a cerut sa aleaga persoana cu care le-ar placea sa se intalneasca. Numai persoanele foarte atragatoare au ales parteneri frumosi.

In celalat experiment, subiectilor li s-au aratat fotografii ale unor barbati si femei casatorite. Li s-a cerut sa-i evalueze in privinta infratisarii si apoi sa-i "imperecheze". Cei mai multi au cazut de acord asupra gradului de atractivitate al fiecarei persoane si in mod remercabil, grupul a asezat laolalta pozele mai multor cupluri care intr-adevar erau casatorite.