Exista 2 tipuri de femei :Femei Bune Cele bune te feminizeaza (te imblanzesc
Femei Rele Cele rele te scoate din pepeni ( te fac sa te tai cu capul de pereti)
Opinia Mea
Depinde la ce te referi.
Nu cred ca daca zice femeia catre tine spalate ca puti sau epileazate la subrat sau nu mai purta aceleas haine zilnic sau mai spalale te feminizeaza.Incearca sa te faca un om ingrijit si ordonat nu sa faca un cuplu de lesbiene.Ea nu vrea sa schimbe la tine barbatia ca din cate stiu are nevoie de ea.
Nu te vrea nimeni fetita.Sunt femei mai sensibile sau retinute si sunt femei realiste.Cum vorbiti voi barbati intre voi e stric problema voastra dar cu femeia vorbesti frumos.Nu te vor feminizat te vor civilizat (nu ma refer la toate ma refer la cele normale).
Nu cred ca e chiar asa sa se ia de tine pentru o piesa sau bla bla altele sunt dedesubturile acolo
Foarte buna observatie. Ele vor intr-adevar sa te femininizeze, dar nu isi dau dau seama dinainte ca nu o sa te mai placa efeminat. Si atunci trebuie sa le opui rezistenta. O idee e sa exagerezi. ''Ma duc sa ma iau un pic de Robert si daca zice ceva ii dau si in barba.'' ''Tati cum o sa faci asa ceva, te bati cu vecinii, ca un nebun?'' ''Nu te baga, ca nu intelegi lucrururile astea.'' Pe urma, daca ridici tonul cu unul pe strada, zice mersi ca nu il iei la bataie.
Da, ele vor sa te imblanzeasca.
Un fel de vrajeala ieftina prin care incearca sa afle daca ramai barbat ca la sfarsit, sau daca te transormi intr-un mascarici pentru ele, astfel sa te poata "arunca" unde iti e locul.
Unele am uitar sa scriu., azi dimineata erai nervoasa pe mine., ai probleme in iubire?
Afemeiat este cel care se uita dupa femei, cel curvar, un libidinos. Femeile "imblanzesc" barbatii numai in scopul de a fii cat mai pe placul lor. Dar nu este adevarata treaba asta. Noi, fetele vrem doar sa ii ajutam pe barbati sa arate cat mai bine, sa ii indrumam spre mai bine, sa ne inteleaga si sa ne ajute cum stiu ei mai bine... Si dupa ce ajunge la cea mai buna calitate, unii dintre ei ce fac? devin afemeiati pentru ca nu isi mai vad lungul nasului si vor sa arate cat de curvari sunt ei si cate femei au ei etc
Nu e cazul sa-i feminizeze nimeni, se duc de buna-voie la pensat. Unii.
Si masculinitate nu inseamna primitivism grobian, poate asta le deranjeaza pe cele care-si pun ambitia sa "schimbe" un barbat.
Ce sa spun, ai perfecta dreptate,nu toate sunt asa dar unele da, cred ca femeile iubesc doar barbati frumosi de restul se folosesc sau le baga in lista prieteniei,nu-mi plac extremele stii,incerc sa evit gandirea extrema,nu am crezut ca fetele iubesc apoi am cautat am vazut ca unele se sinucid din iubire, si ele iubesc asta e o dovada clara stiintifica, dar in privinta unor fete nu am cuvinte,gen ieri ma ignora o fata fara motiv,crede-ma c nu il stiu,i am spus adevarul de asta, si barbati multi sunt porci, tradatori, curve masculine, am avut pe TPU un asa zis amic un om cu o mie de fete, vezi tu man oamenii rai sunt peste tot nu are legatura cu sexul feminim, ce tu ai prieteni cu adevarat? prieten la bautura si atat, si barbati sunt tarfe ipocrite nu doar femeile