Prima dragoste nu se uita niciodata, si se mai zice si ca daca era dragoste adevarata se va intoarce, infine, eu mai tzin legatura cu prima dragoste a mea, am stat 2 ani si 6 luni cu el, si i'am spus si lui ca el va avea mereu un loc special in inima mea , deci ii vreau tot binele din lume cu toate ca in 2 ani si 6 luni mi-a facut mai mult rau decat sa ma faca fericita.
Depinde de caracterul si de gandirea fiecarei persoane. Unii/unele nu uita prima lor iubire, iar altii uita.Majoritatea femeilor, nu uita prima iubire.
Nu, o femeie care stie ce vrea si stie sa yubeasca, nu sa-si bata joc nu va uita niciodata primul barbat din viata lor:* eu una am gravat pe inimioara acel nume:*
Nu se uita asa ceva, decat daca ai amnezie acum depinde la ce te referi? la sex sau la prima dragoste din viata unui om?
Eu cred ca nu dar bineinteles ca asta depinde de la persoana la persoana. Iar cand am spus nu m-am referit si la femei dar si la barbati, desi sunt atat de multe persoane care nu pun suflet intr-o relatie incat prima iubire nu conteaza pentru ele/ei.Totusi orice persoana are modul sau de a intelege iubirea.
Dyanes întreabă:
shocky2 întreabă:
sanctuarySPA întreabă: