| VrRos780 a întrebat:

Femeile vor direct casatorie?
Adică nu vor distracție pana la casatorie?

10 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Daca nu au cu cine ...de unde distracție?crying

| LordCristobal a răspuns:

Nu,in niciun caz.
Oricum, femeile isi incep viata sexuala mai repede decat baietii si prin urmare ele incep sa mearga la distractie inca de pe la 15 ani.Pana pe la 20 de ani ele isi cauta relatii cu baieti mai mari apoi dupa ce intra la facultate merg la cluburi sa agate baieti pentru aventuri. Abia pe la 24 de ani incep sa isi caute un partener stabil ca pana la 30 de ani sa fie maritate deja.
Inca o chestie pe care trebuie sa o stii, pe femei le apuca febra maritisului la 30 de ani si daca nu sunt maritate si sunt trecute de 30 ani o sa incerce sa se agate de orice barbat doar ca sa se marite.

Răspuns utilizator avertizat
| ania a răspuns:

Depinde care.
Nu e distractiv sa te folosească cineva și apoi sa te lase balta.

| Emilian65 a răspuns:

Da, unele vor căsătorie, altele vor distracție.

| anonim3248 a răspuns:

Femeile se distrează până se mărită.

| anonim3248 a răspuns (pentru anonim3248):

Femeile nu trebuie să stea singure până se mărită.

| VrRos780 explică (pentru Violleta2022):

Eu nu gândesc asa.
Eu cred ca distracția e prioritară dar natura mă ferește și pe mine de a mă distra, mă face tăcut, timid, nesigur și nu pot ajunge să comunic cu o fată ca să se ajungă la distracție.
Din paragrafele spuse de tine dai de înțeles că singura distracție ar fi să plătim la prostituate ca să avem parte de sex, ceea ce iarăși delirezi.
Exista peste 1 milion de femei care ar face-o la prima intalnire, dar le găsesc bărbații nepotriviți fiindcă ce se aseamănă se aduna și ajung niște ratate.
Și mai lași de înțeles, cum că eu n-am nici o șansă să mai formez o relație cu o fată, dacă începeam de la 12 ani să vorbesc cu o fată în 8-9 ani se forma relație cu ea, spui tu că durează ani de zile să formezi o relație, în viziunea voastră, a femeilor.
Eu dacă comunic cu o fată și nu e nimic din prima, eu nu mai vorbesc niciodată cu acea fată.
După concluzia ta, nu exita relatii, sau doar ce-i care au avut răbdare ani de zile sa formeze una, au relație acum.
Fiindcă natura v-a înzestrat asa, pe voi femeile, sa nu fie nimic rapid
Pai nu trăim 1 milion de ani ca să vă ascultăm pe voi.

| dullcat a răspuns:

Nu, nu vor direct casatorie.Suntem totusi in sec.XXI, nu-i ca si cum te vinde tata la un strain, va luati si mergi direct la barbat acasa, pe care abia incepi sa-l cunosti, toate intr-o singura zi.

Răspuns utilizator avertizat