anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetele asteapta non-stop sa fie bagate in seama? Adica bun o bagi o data. de doua ori dar sa te bagi singur in seama cu ele da-o in colo... Ele sa nu dea niciodata mesaj. Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Oana92 a răspuns:

Cand esti interesat de cineva faci pe dracu-n patru sa pastrezi o legatura cu acel cineva. Asta inseamna si ca ea il baga in seama pe el si nu asteapta semne doar din partea lui. Pentru o relatie e nevoie de minim 2...

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LoveSleep a răspuns:

Ce mai tupeu.

| Florin123345 a răspuns (pentru LoveSleep):

Ce tupeu?

| Doub a răspuns:

Desenul ăla e făcut de tine?

| RAY a răspuns:

Nu la majoritatea dintre noi care vom fi provideri lor in viitor, la baieti frumosi isi garantez ca sunt bombardati cu mesaje dar cu majoritatea baietilor de care nu se simt atrase fizic vorbesc din plictiseala cu tine si te baga in freindzone si tu te milogesti de ea ca prostu poate ca va da sex in viitor dar nu da asa ca naste frustrari, fetele plac baieti frumosi nu suflete

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca e interesata te cauta si ea...
De multe ori insa chiar de este, nu orgoliul ci prostia nu o lasa sa faca asta.

| LonelyLoner92 a răspuns:

In general baiatul baga in seama fata.

| Florin123345 a răspuns (pentru Doub):

L-am gasit pe internet si mi s-a parut amuzant

| Florin123345 a răspuns (pentru RAY):

Bun raspuns pentru unul care nu are pretentii de la el, INSA eu am o conditie fizica buna arat bine, nu ca as fi narcisist dar uitandu-ma in jur imi dau si eu seama de niste chestii in plus nu neaparat pentru sex sau prostii doar asa ca fapt divers intelegi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Florin123345):

Si eu, uitandu-ma in jur, ma simt perfecta! Chestia e, ca sunt singura in birou...

| Florin123345 a răspuns (pentru anonim_4396):

Trist

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Like