| Spufff :x a întrebat:

Fetele. daca ati putea 24 de ore sa fiti in pielea unui baiat ce ati face?rolling on the floor) adica fara sani. cu penis. toate alea?rolling on the floor)

Răspuns Câştigător
| Dodolo a răspuns:

Buna intrebare. =]]
1. as tipa ingrozita
in rest nu stiu exact ordinea dar m-as uita la filme de groaza cu fantome sa vad daca sunt fricoasa si ca baiat, as asculta paraziti sa vad daca as intelege altfel injuraturile lor, apoi as injura si eu XD.
Nu m-as intalni cu alte fete si in nici un caz nu m-as **** pentru ca totusi sunt fata si wow ii destul de infricosator gandu' ca fata cu fata... (desi baiat, dar totusi fata) =]]
in fine :] cred ca mi-as cumpara ceva solutie sa imi creasca barba mai repede si apoi sa tip ingrozita din nou laughing probabil m-as mai imbraca si cu niste colanti XD si cu un tricou mulat roz cool, dar nu as iesi asa imbracata din casa, oricat m-ar dispera uneori baietii nu m-as razbuna asa urat pe ei :]]
tu? smug

27 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

As juca fotbal si m-as bate cu unu pana as intra in coma.La femei nu ma duc.Nu meritano talking

| lyrics a răspuns:

Pfoailaughing
o zi e cam putin.
dar in fine
pai...
mi'as face o prietena dragutsa. j in ziua aia as face'o fericita.
j...mmm...
as profita de libertatea care o are un baiat si m'as tine de prostii
da fara sa ma ia garda
laughing
j as sta cu prietenii pana dimineata beat mort plimbandu'ma prin oraslaughing
nu stiu
thinking
tot ce'mi trece prin cap
:*

| bluesky a răspuns:

As fi fffff romantic cu fata care ma iubeste si o iubesc. dar cel mai important, nu mi-as bate joc de fete.

| Anecherry a răspuns:

As umbla lelea cu prietenii si seara la femei. Dupa probabil adorm cu o bere la tv.

| Rebecca a răspuns:

Interesanta intrebarelaughing M'as masturba sa vad de ce va place atat de tarelaughing. As sta restul de 23 de ore sa inteleg ce e in capul meu, ca apoi sa pot sti ce e in mintea unui baiat

| Just a kid a răspuns:

As putea zice"dten ***"fara sa mai comenteze lumea ca n-amlaughingsi cand zic"sugi pla"n-ar mai trebui sa continui cu"fac eu rost de undeva"laughing

| yanny`s a răspuns:

As irosi 12 ore pentru agatat si restul pentru a dormirolling on the floor)

| Roxy a răspuns:

Pai:-as ragai pe strada(e ciudat sa vezi pe strada ca o fata face astahappy
-m-as imbata ca "porcul"
-as agata niste fete si le-am **** dupa aceeabig grin
-m-as putea prosti fara ca lumea sa se uite ciudat la minelaughing
-mi-as pune un prezervativ sa vad ce senzatie amlaughing
etc...
prea multe pentru o singura zilaughing

| Spufff :x explică:

Draga cipry ca o informatie pentru tine.batting eyelashes sunt fatawinking!

| lilstar a răspuns:

As f**e tot ce as prindelaughingrolling on the floor

| dsada a răspuns:

Pai as merge la toate prietenele mele care ma enerveaza le-as cuceri si le-as lasa gravide, as profita de libertatea aceia doar prin baruri si cluburi beata moarta, m-as lua la injuraturi cu alti baieti si la bataie si cam atattongue

| Bianca_papusha a răspuns:

Vai vai fetelor...si va mai mirati de ce baietii umbla dupa fete alcool si altele...cand si voi daca ati fi in locul lor ati proceda la fel
Sincer daca as fii baiat pentru o zi, m-as pune in locul iubitului meu sa vad si eu cum ii cand cineva iti "papa"baniilaughing

| dhraqull a răspuns:

M-as inrola in armata.
Ce, voi stiti ce bunaciuni misuna pe acolo? (baieti zic)

| ingerell a răspuns:

As face pipi din picioarelaughing
e ceva unicrolling on the floor))))

Răspuns utilizator avertizat
| Roxii a răspuns:

Nu stiu sincer mie nu mi-ar placea sa fiu baiat...cum ne-a dat Dumnezeu asa sa fim!

| oanna_7222 a răspuns:

M`as duce la curve laughing
As da`o parte`n parte
M`as imbata pana as intra in coma rolling on the floor

| liongirl a răspuns:

Buna!happy
1.As face dragoste cu o femeie.
2.As freca menta.
3.As merge prin cluburi cu baietii.
Bye!:*

| Ciuƒix a răspuns:

M.as duce la curve laughing)

| OvITpU a răspuns:

Fetelor sunt baiat si cand am citit am murit de ras. Si cand le auzi pe fete: "Voi baietii numai la sex va ganditi" dar vad ca voi numai de asta ati vorbit in toate comentariile voastre rolling on the floor laughing rolling on the floor
Nu am auzit-o pe vreuna sa spuna "m-as intalnii cu baietii si as vorbii cu ei sa vad cum gandesc ei despre fete"

| funkydiva a răspuns:

Eu personal as incerca sa vad cat de departe pot sa stropesc blushing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar voi ce ati face daca, pentru 24 de ore ati fi fete, si va trebui sa purtati sutien si tocuri? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As` profita de libertatea care o am ca baiat, as` agata o tipa as` face-o de gagica as` luao la mine acasa cateva ore(Stii ce vreau sa ziclaughing) Dupa as` umbla cu baieti prin baruri, toate prostiile posibile dar fara sa ma ia garda si m`as intoarce acasa dar nu beata ca sa-mi pot aminti ce am facut in acele 24 h si sa ma bucurlove struck

| PunkPrincess_7346 a răspuns:

M-as plimba si as face chestii cu baietii... m-as duce in bar sa imi gasesc o curva si as *****

| sunmar a răspuns:

Prb ca jumatate din cele 24. m as admiratongue. iar restul."cu" fetele.nah, ca baietiilaughing)

| cipry_8890 a răspuns:

Dar tu ce ai face sa fi in pielea unei femei? ti-ai baga debetul tot timpul? rolling on the floor

| angelina_1424 a răspuns:

Pai sincer poate m-ar lasa parintii mai pult afara si as profita de asta la maxim cluburi alea alea. Dar cred ca mi-as cauta o fata si as face-o cea mia fericita:X, adica nu mi-as bate joc de ea cum fac majoritatea si in rest m-as distra la maxim