Riscul de a contacta un bts este mai mare, riscul de a face rani pe col este mai mare...
Eu nu cred ca stramosele noastre nu faceau sex in jungla sa fim seriosi, nu e igienic pentru barbat pentru ca ciclu inseamna curatarea corpului dar nu moare daca face sex cand esti pe stop nu isi vine non stop consta in cat de multa apa bei tu in acea zi si de organism
Pot face dar nu e recomandat.
Apar răni mult mai ușor datorită faptului că mucoasa este inflamată, tot odată se pot produce infecții mult mai ușor, se pot transmite bts-uri și multe alte complicații.
Mai stai si tu cuminte cateva zile, chiar asa de rau te mananca? ia d'aici!
http://www.csid.ro/sex/sex-in-timpul-menstruatiei-da-sau-nu-4262286/
Buna:)
http://www.mayra.ro/......struatiei/
totusi e bine sa te abtii acele 3-4 zile ca nu moare nimeni.
O zi buna:)
Poti face dar sa nu o faci neprotejat! Nu fi prostuta ca mine, eu am facut si acum trebuie sa merg la ginecolog pentru ca ma mananca intr-una si cred ca am facut ceva infectie. Depinde de organismul tau dar nah se pare ca eu sunt mai vulnerabila la asa ceva. Ai grija. Protejat doar!
Bună!
Da, pot face, dar NU este indicat!
Lăsând la o parte aspectul dezagreabil al acestui act sexual, ori posibilitatea de a păta lenjeria ( de pat ), trebuie ştiut că sexul "pe ciclu" CREŞTE riscul unor INFECŢII genitale!
De asemenea, există riscul apariţiei unor alergii...
Toate cele bune.
Ha te-am prins ..vezi ca nu ai dat un raspuns corect...tapa..asculta aici explicatia
In primul rand va veti face amandoi numai sange asta e logic si in al doilea rand creste gradul de a face infectii sau sa transmiti vreo boala in al treilea rand stii poate ca atunci cand sangele ia contact cu aeru nu are un miros tocmai placut cee ce sigur nu v-ar placea niciunuia din voi si cu siguranta odata ce ai incercat nu o vei face si a 2a oara ..mai bine astepti 2-3-4-5- cat te tine pe tine si dupa nu ai nicio problema nu te faci numai sange...si nu il lua in seama prea mult pe fratiorul meu mult iubit ca habar n-are ce inseamna sa fii femeie nu te doare mai tare dar sa stii ca ai si avantaje. daca ai crampe abdominale poti scapa de ele prin acest fapt deci tu te ''relaxezi''putin dar nu o fa mai bine asa..bye :*good luck
anonim_4396 întreabă: