| Allina19 a întrebat:

Fetele voi cand va masati pe clitoris cam in cat timp ajungeti la final? Asa in general.

Răspuns Câştigător
| alina2k18 a răspuns:

Depinde cat de excitata suntwinking 3-5-8 minutewinking

13 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

„Așa în general" am văzut tipe care termină în câteva minute, sau în peste juma' de oră.

| Allina19 explică:

La mine dureaza intre 5 si 15 minute uneori dar depinde cat de sus e excitatia si ce ma excita. Daca e ceva ce ma excita tare ajung si fara sa ma ating la orgasm in cam 4 minute iar atunci imi place sa strang pe cineva asa tare in brate fara neaparat sa stie de ce. Dar totusi mai misto e cand ma maseaza altcineva, cred ca si la alte fete e la fel.

| brokxy a răspuns:

Eu nu ajung la final niciodata;-; deci daca ai aceiasi problema. te inteleg...

| Allina19 explică (pentru brokxy):

Doamne fereste sa nu ajung niciodata la final, ajung dar depinde de excitatie, odata a fost si 30 de minute dar nu stiu de ce, nu avansa excitatia cum trebuie dar in final a mers, eram transpirata toata.

| Cristian2222222222 a răspuns (pentru Allina19):

Rezultatu conteaza

| Cristian2222222222 a răspuns (pentru brokxy):

Nu te concentrezi destul

| Allina19 explică (pentru brokxy):

De ce nu ajungi niciodata?! Nu urca excitatia?

| EllyB a răspuns:

Depinde de excitare uneori ajung la final in câteva secunde alteori in 10 Min...mangaiete in timp ce te masturbezi si încearcă sa ai fantezii sexuale.

| Allina19 explică (pentru EllyB):

Ati avut vreuna orgasm fara sa va atingeti asa cum am zis ca am eu? Adica sa urce excitatia din ce in ce pana la maxim. Sau daca da nu va place sa stranegti pe cineva in brate atunci? Sau chiar cand va frecati.

| Goete a răspuns (pentru Allina19):

Mmm... numai citind asta si mi se scoala

| Goete a răspuns (pentru Allina19):

Frecandu-ma eu da, cand mi-a fost in brate peste mine o fata...

| EllyB a răspuns:

Bun da am pățit si eu am cunoscut o tipa sexuala si buna rău si ma făcut doar din vorbe sa am orgasm bine asta dupa ce avusesem contact sexual cu ea.

| Allina19 explică (pentru EllyB):

Si asa merge deci si din vorbe ca am avut si asa si eu cand prietena spunea vorbe provocatoare, nu doar pur si simplu cand ma gandeam eu la o situatie excitanta pentru mine.

Întrebări similare