anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor (17+) ce va atrage la un baiat sau ce tip de baiat la prima vedere sa zicem daca il vezi pe strada, club, loc public? aspect, mod de manifestare etc.winking

11 răspunsuri:
| VodkaCoca a răspuns:

Cand vezi o persoana pe care nu o cunosti te uiti la aspectul fizic, cum arata cum e imbracat, bine se zice ca nu haina il face pe om, dar in momentul ala e singurul lucru care il stii de persoana respectiva cum ar veni. De exemplu mie imi place un baiat sa il vad mereu imbracat elegant cand iese in oras, sa stie sa se poarte etc.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru VodkaCoca):

Iar noi ne uităm la ţâţe.

| AmaliaApetri a răspuns:

Da ..modul de manifestare.Sa mi fie cu iertare daca nu convine cuiva, dar am vazut tipi care aratau ...hai sa spunem, destul de bine ...si care se scarpinau sau puneau mana in anumite zone, IN PUBLIC.
Si limbajul...nu vreau ca atunci cand deschide gura sa o iau la goana.
Aspectul...nu prea tare, conteaza sa fie ingrijit si sa arate normal, nu mi plac cocalarii si alte specimene asemanatoare.Prefer mai simplu, tipul normal care atrage atentia prin moralitate, persoane care te fac sa vrei sa i cunosti.
E adevarat ca te uiti la aspect fizic, ca doar nu i stafielaughing, dar depinde in care masura.Sunt fete(am prietene), care se uita la el din cap pana in picioare si zic:" E urat, nu mi place!"Deja e etichetat si asta nu e deloc ok.
Depinde de persoane. fete.

| senstein a răspuns (pentru VodkaCoca):

Asa e, daca e bine imbracat are bani, deci pe el, pe mama lui!

| BlackOldSun a răspuns:

Hmm interesant! astept si alte pareri! thx!

| VodkaCoca a răspuns (pentru senstein):

Hai sa fim seriosi, cand nu cunosti o persoana sa o vezi cu o carpa pe ea/el si ca pute tot acolo tragi si tu, laughing foarte frumos, cred ca e de preferat sa vezi o persoana bine imbracata si sa nu puta, ca sa mai fac un exemplu, sunt in strainatate, si cand merg la un club de romani nici nu poti sa intri de mirosul care e de transpiratie si am vazut om cu slapi si sosete, asa ca imagineaza-ti ce frumos, pacat ca nu erai si tu, ca era om deal tau! laughing

| senstein a răspuns (pentru VodkaCoca):

Sunt de acord cu ce ai zis un pic mai sus, doar eram ironic. laughing

| Laya a răspuns:

Cred ca ma uit mai intai la dinti si la ochi. Apoi, ma simt atrasa de modul in care ma priveste si parfumul lui. happy

| aliceinchains a răspuns:

Ochii! Îmi plac ochii albaștri în special și îi remarc imediat.
Apoi, să nu fie îmbrăcat ca un cocalar, că îl consider din start idiot.

| EmmaShefferd a răspuns:

Daca arata ca in img din profìilul tau, e dragoste la prima vedere pentru minelaughing (frozen.demon_child@yahoo.com)

| BlackOldSun a răspuns (pentru EmmaShefferd):

Oh really laughing