Nu toate fetele cauta un singur baiat.La unele le plac baietii duri,la altele baietii buni; La unele baietii rockeri,la altele baietii manelisti,la altele baietii care asculta pop sau baietii care asculta hip-hop; Pe unele le intereseaza ca baiatu sa fie bun la invatatura,pe altele nu asta le intereseaza; Unele nu-ti dau nicio sansa daca nu ai masina, altele iti dau; la fel si cu culoarea parului si lungimea lui-iti dau un sfat:incearca sa fi tu, nu te schimba pentru nimeni pentru ca altfel vei regreta mai tarziu Sper ca ti-am fost de ajutor
Eu am avut de cand ma stiu o slabiciune pentru pletosi, deci imi plac in special tipii cu parul lung, dar important e sa-i stea lui bine.Culoarea parului nu conteaza.
Nu are importanta culoarea ochilor, ci sclipirea din ei.Cat desprea zambetul lui, mi-ar placea sa fie unul sincer si sa aiba o dantura ingrijita.
Pai parul nici lung dar nici scurt,blond, ochii albastrii sau negrii sau merge si verzi, zambetul fermecator.
Parul nici lung dar nici scurt,blond, ochii albastrii sau negrii sau merge si verzi, zambetul fermecator.
Parul lung sau mediu, saten sau blond... sau verde ( asa e fantezia mea).
Ochii albastrii sau negrii.
Un zambet frumos, natural (urasc falistatea).
Mie mi-ar placea un baiat cu par nu ft scurt, blond, ochi albastri si un zambet placut si fermecator
Par mediu de preferinta blond cu ochi albastrii sau verzi, iar zambetu fermecator
Parul nu foarte lung dar nici scurt.10-15 cm cam asa...blond inchis sau saten deschis. ochii caprui sau verzi(nu imi plac baieti blonzi cu ochi albastrii iacc!)sa zambeasca cu sufletul nu doar cu buzele.si restul...depinde de caracter
AnaBejenaru întreabă:
Mutubal întreabă: