Pai tocmai ai descris o tu! Te ustura pe moment si ai senzatia de disconfort, asta se intampla prima data, dupa nu o sa mai fie asa.
A dar doar a incercat...si cand am simtit un pic ne-am oprit...deci nu m-a dezvirginat
Ok. La urmatoarea incercare o sa fie aceeasi senzatie care o sa dureze cateva minute, o sa simti o usturime, o durere si un disconfort, dupa aceea nu o sa mai simti asta. Prima data nu inseamna, placere sau alte descrieri din filme . Pana la urma momentul si trairile ti le faci frumoase tu si iubitul tau
Desigur ca te ustura, si de ce ai oprit procesul? Oricum vei trece prin asta, vrei nu vrei.Bafta!
Deoarece nu ma gandisem cat de tare va durea si atunci m-am speriat un pic si am oprit
Daca tie putin teama, incearca sa prelungiti preludiul si cand simti ca te apuca valu ala de caldura, atunci e momentu, o sa te doara un pic, cateva secunde si dupa o sa fie foarte bine! Nu te teme, fiecare femeie a trecut prin asa ceva si nu a murit nimeni.
Iti spun din propria experienta. Si eu cand am facut-o cu prietenul meu ma ustura foarte rau... spune-i prietenului tau sa te excite mai mult, sa aveti un preludiu mai lung si sa nu se grabeasca. Dar va trebui sa suporti si tu la inceput putin. Crede-ma ca nu este asa de rau, apoi te vei simti foarte bine :*.
Se mai intampla.
Data viitoare incearca sa fii mai relaxata si mai excitata.
Poate o solutie buna ar fi sa folositi un lubrefiant prima data.
Cati ani ai draga mea? Intrebarea pe care o pui ma face sa presupun ca ai in jur de 15-16 anisori sau chiar mai putin. In cazul acesta, te sfatuiesc sa mai amani inceperea vietii sexuale.
Da nu cu mult ca altdel te dadeai mare daca aveai 18 20 .
fii mai sireata si tu, invata de acum
beausingurlamasamea întreabă: