| andrei11554324 a întrebat:

Fetelor, ați accepta să trăiți cu un bărbat într-o rulotă, undeva la țară, pe câmp adică să fiți cu el împreună și să locuiți într-un cătun în armonie cu natura. cum vi s-ar părea un astfel de stil de viață...

10 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Si bani de intretinere de unde? Au ambii job remote? In Romania nu e ca in Murica, mori de frig in rulota si numai armonie cu natura nu e sa iti faci sistem centralizat de caldura. Asa maidegraba ai alege o casuta batraneasca pentru restaurare, daca tot ai bani de rulota.laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

Armonie armonie cu natura, da nici sa te ca.ci in camp.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu este ceea ce mi-as dori si nu m-as priva de ceea ce lumea moderna ne ofera azi.
Adica, de ce m-as intoarce la viata primitiva, cand pot sa am tot confortul, bunastarea, tehnologia si medicina avansata, care sa-mi usureze viata si sa ne-o lungeasca?

| Miruna333 a răspuns:

Nu. Nu este pentru mine. Poate fi pentru altii, nu e exclus

| VoidEternal a răspuns:

Cam are iz de secta ce zici tu.

| Celibataruexcitat a răspuns (pentru Violleta2022):

Violetoo n ai ce face cu viața ta?

| Celibataruexcitat a răspuns:

Eu te aștept deja

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu stiu cat de incantate sunt fetele, un bărbat de genul asta ar transforma femeia în sclava

| LordCristobal a răspuns:

La fetele din Romania nu se aplica treaba asta, fetele noastre vor sa fie tinute numai in puf.
Poate gasesti o doritoare din Vestul Europei sau America.

| Mayhem666 a răspuns:

Din nou, nu e vorba daca esti fata sau baiat, dar nimeni nu si-ar dori asta, mai ales ca in Romania, iarna, e iarna nu e vara.
Sa nu mai zicem, nevoile ti le faci langa rulota si te stergi cu frunze? De spalat te speli in rau? Iarna te speli cu zapada?
De mancat ce mananci? Vanezi caprioare si prinzi pesti cu sulita?
Mai bine te duci direct intr-o pestera.