Este ceva normal in dezvoltarea corpului. Daca iti place de el, de ce nu? (cu toate ca eu una nu as face )
Dar ce are parul pubian? De ce e parul pubian, de decor? sigur nu sustin stuful dar de ce sa fie ras complet? Voi sunteti bine cu. etajul superior? Va plac baieteii? adica acei trepanati care o ard pe la saloanele de epilat si isi fac manichiura? Nu e de mirare ca am ajuns asa cum am ajuns - adica in principiu foarte rau - barbatul trebuie sa fie papusa. Off zilele si noptile!
De ce nu? Te incurca parul ala? Atata timp cat se presupune ca il placi pe el, il placi cu tot cu par pubian sau nu ..Ma rog, atata timp cat il placi.
Maide graba se intreaba despre fata cu par pubian,,, la unele le sta bine dar la majoritatea e urat si tine microbi care se transmite la partenerul chelos...cea mai finuta fata e fara,,, ca se maninca acolo cu mare placere
Da,s-a si intamplat si n-a deranjat nici la ochi nici la...Deci faze de genul "aa, nu; scarbos; n-as face nimic cu unul d-asta..."sunt doar de fatada, sa-mi spuna cand O vede, mai vede si altceva in afara ei?Nu cred.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
KatiMe27 întreabă: