anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor ati face sex cu un baiat care are par pubian?laughing

10 răspunsuri:
| alexandra98flory a răspuns:

Este ceva normal in dezvoltarea corpului. Daca iti place de el, de ce nu? (cu toate ca eu una nu as face big grin)

| ywar a răspuns:

Dar ce are parul pubian? De ce e parul pubian, de decor? sigur nu sustin stuful dar de ce sa fie ras complet? Voi sunteti bine cu. etajul superior? Va plac baieteii? adica acei trepanati care o ard pe la saloanele de epilat si isi fac manichiura? Nu e de mirare ca am ajuns asa cum am ajuns - adica in principiu foarte rau - barbatul trebuie sa fie papusa. Off zilele si noptile! happy

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

De ce nu? Te incurca parul ala? Atata timp cat se presupune ca il placi pe el, il placi cu tot cu par pubian sau nu ..Ma rog, atata timp cat il placi.

| unarab40 a răspuns:

Maide graba se intreaba despre fata cu par pubian,,, la unele le sta bine dar la majoritatea e urat si tine microbi care se transmite la partenerul chelos...cea mai finuta fata e fara,,, ca se maninca acolo cu mare placere

| SunnyDay88 a răspuns:

Din categoria "fatâ!, castravetele ăsta e morcov?"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce are draga parul meu pubian? unele il gasesc chiar incitant. ha!

| irina20 a răspuns:

Da,s-a si intamplat si n-a deranjat nici la ochi nici la...Deci faze de genul "aa, nu; scarbos; n-as face nimic cu unul d-asta..."sunt doar de fatada, sa-mi spuna cand O vede, mai vede si altceva in afara ei?big grinNu cred.

| Ajutatorool a răspuns:

E naspa ca iti mai intra in gura.

| grab a răspuns (pentru SunnyDay88):

Original raspunsul!
Bravos, m-ai distrat laughing

Întrebări similare