| dfsdfvdsdsfsd a întrebat:

Fetelor, ați făcut vreodată sex cu un bărbat pe care l-ați cunoscut la o petrecere, club, discotecă, chiar în seara respectivă? Dacă nu ați fi cu nici un băiat într-o relație și s-ar ivi ocazia să faceți sex cu un bărbat, doar sex, fără implicații emoționale...Ați face-o?

9 răspunsuri:
| Elena2106 a răspuns:

Nu

| sofisis a răspuns:

Da.

| dfsdfvdsdsfsd explică (pentru sofisis):

Și unde ați făcut-o/în ce loc? Cum te-ai simțit?

| sofisis a răspuns (pentru dfsdfvdsdsfsd):

La hotel laughing)
Ca atunci cand faci sex, cum puteam sa ma simt?

*Cum te-ai simțit* moral vorbind, la asta m-am referit. Zic asta deoarece situația descrisă de mine/tine este una destul de prost văzută de o anumită categorie de persoane, nu mai zic că sună exact a prostituție: ieșire în club, mers la hotel și sex cu un tip abia cunoscut... Diferența este că tu nu ai primit și bani, ci doar o altă măciukă în palmares. Dacă îți place stilul asta de viață, te sfătuiesc să începi să-ți stabilești și un tarif, așa te vei alege și cu plăcere și cu bani după ce îți vei șterge lăpticul de pe bărbie.

Nu am nevoie de bani laughing)
Am zis de m-am plictisit pe aici. Eu am facut mereu sex NUMAI din placere.
Nu consider ca a avea o aventura de-o noapte este acelasi lucru cu a te prostitua, dar fiecare cu gandirea lui. Mai mult decat atat, o aventura sau doua NU iti definesc un stil de viata laughing))
Esti foaaarte imatur daca asa pui problema.

Eu nu văd nicio diferență între una care se f*** de plăcere, cu unu abia cunoscut, și care are un obicei în asta și una care o face pe bani. Băieții, în general, au mai mult respect pentru cele care recunosc că sunt curv.e și oportuniste decât pentru celelalte care afirmă că au demnitate și principii când de fapt și ele tot cu *la în gură stau non-stop. Chestia cu banii e irelevantă, căci oricum dacă o faci pe bani sau din plăcere cu toți frumoșii care îți propun, tot din aceeași categorie faci parte. O fată cu adevărat cuminte și care are respect de sine este genul de femeie care nu este atrasă de aventuri de o noapte și care nu ridică codița ușor, la orice făt frumos ieșit în cale happy
Oricum, tu vei veni din nou cu contraargumente căci voi, astea obraznice țineți una cu alta happy

Daca tu asociezi demnitatea unei femei cu placerea provenita din sex...e clar ca nu am ce sa iti explic.
Oricum pleci de la premise false si deci toata insiruirea, desi spusa logic, este falsa.
Iar nu vad ce legatura au principiile cu viata sexuala facuta din placere.
De asemenea nu vad ce legatura are o aventura de-o noapte cu "căci oricum dacă o faci pe bani sau din plăcere cu toți frumoșii care îți propun, tot din aceeași categorie faci parte.". Adica pentru tine a face sex o data sau de doua ori cu un strain pentru ca asa ai avut tu chef in momentul ala, inseamna prostitutie laughing)) Ok.
"O fată cu adevărat cuminte și care are respect de sine este genul de femeie care nu este atrasă de aventuri de o noapte și care nu ridică codița ușor, la orice făt frumos ieșit în cale " - cumintenia nu are nimic de-a face. Si nici respectul. Si repet, una e sa fii vesnic disponibila oricui te intreaba si alta e sa faci sex cu cineva pentru ca te atrage si iti doresti, fara sa fii intr-o relatie.
Eu, cu toata experienta mea de viata creata in momentele in care eram single, nu am inselat niciodata iar acum deja nu mai am nici un interes fata de altceva in afara de partenerul de viata. Deja si eu si el avem o vasta experienta in spate si stim cam tot ce se poate stii. Nu ne poate suci nimeni mintile si nu ne poate atrage nimeni in mod special...pentru ca deja sunt toate "fumate" ca sa zic asa. Acum ne ocupam sa punem in practica unul cu altul toata experienta acumulata in anii tineretii zbuciumate laughing))
A, si de incheiere : obraznice? laughing))))
Serios, mai vorbim peste vreo 5-10 ani, cand ti se leaga si tie putin mai mult sinapsele si incepi sa intelegi lumea matura.

Că tot ai o treabă cu nivelul meu de maturitate...Nu ai să întâlnești în viața ta și nici în 10 vieți un tip așa matur, inteligent și scrupulos ca mine. În schimb, gândești la fel ca majoritatea femeilor secolului 21. Nu sunt mirat...