Mare`i Gradina Lui Dumnezeu... parerea mea e ca fetele care lovesc sunt proaste, dar proaste rau . Voi chiar nu aveti asa putina minte!?
Da. m-am batut cu el in joaca si din greseala i-am dat in punctul sensibil.Si nu, nu mi-a parut rau deaoerece am inceput sa radem amandoisi nu s-a suparat cred.:-s
Nu am lovit niciodata un baiat acolo si nici nu o voi face. Nu merita asta, chiar daca e nesimtit. Nu vi se pare ca nu e drept? Baietii nu au voie sa dea in noi, pentru ca suntem fete, iar noi sa dam in ei unde ii doare cel mai rau. Nu mai faceti asta! Nu pot sa cred ce rele sunteti! Sa lovesti un baiat acolo, iar cand el se pune la pamant de durere tu sa razi! Doamne iarta-ma! Eu una m-as simti penibil sa fac asta.
Okey băieți... dar voi știți că și dacă ne loviți pe noi la sâni, e la fel de dureros? și din punct de vedere medical, la fel de periculos? cum aveți voi testiculele, aem noi sânii, iar cum aveți voi penisul, avem noi vaginul.
voi, băieții, știu că sunteți majoritatea mai solizi decât fetele, iar asta înseamnă că nu orice julitură vă doare, nu orice mușchi întins aduce după el bandaj. Dumnezeu a făcut în așa fel încât partea masculină să suporte mai bine durerea. și acum, că aveți o parte mai sensibilă, faceți mare tam-tam, de parcă nu știți prea bine că și noi avem sâni. culmea, noi ne lovim acolo mai des din greșeală și ne-am obișnuit cu durerea, cel puțin eu, și știu să mi-o ascund, cu toate că îmi vine să urlu. și v-ați gândit veodată că pe noi ne macină și alte dureri, cum ar fi cea menstruală sau cea de la naștere? voi știți că multe fete nu se pot ridica din pat în perioada delicată? și mai știți că noi putem rămâne la fel de bine fără urmași, prin simplul fapt că ședem pe o suprafață rece?
hai, nu mai faceți pe victimele!
Da.dar doar in joaca, adica asa in gluma. si usor... odata mi-a scapat(fara sa vreau) mai tare si atunci mi-am dat seama ce inseamna durerea de c**ie...de atunci nici in gluma numai fac asta
e exact ca la fete atunci cand se lovesc la sani. e la fel de periculos
deci fetelor va sfatuiesc sa cautati alta tinta cand sunteti nervoase si chiar daca merita batuti, aici e vorba de o problema medicala pana la urma...nici mie nu mi'ar placea sa ma loveasca cineva la sani sa stiu ca pot sa fac cancer dupa aia...
Si ce ca punem mana pe fund sau pe tate doamne suntem barbati nu ne putem abtine si mie nu mi-a dat o fata mi-a dat un baiat gayu l-am prins si i-am spart fata ****oas pe maicasa
Inainte sa loviti ganditi-va ca pe acel cineva chiar il doare. Apoi daca se enerveaza credeti ca nu poate sa se razbune? In momente de nervi cineva ar fi in stare si sa mearga dupa voi cu un cutin in mana. Oricum, roata se intoarce.
In primul rand buna! Desigur, mi s-a intamplat de en-ori.Sa-ti spun cum am inceput.,Eram la plimbare cu fetele si un baiat care tot se tinea dupa mine si-mi facea/face incontinuare ochi dulci tot discuta despre mine cu prietenii lui.M-am dus drept la el, s-a ridicat in picioare, eu am ridicat genunchiul si BUFFFF l-am plesnit.A cazut pe iarba si l-a durut vreo 1 jumate si am stat si m-a gandit mult daca,oare,am procedat bine,oareeee,trebuia sa ma gandesc mai bine si doar discutam frumos cu el,sauuuuuu,poateeee,il lasam in pace? M-am dus la el dupa ce s-a ridicat,mi-am cerut scuze si l-am luat de mana,el a zis ca ma iubeste si de aceea face mii de gesturi si discutii despre mine,iar eu,in acel moment,L-AM SARUTAT! Imediat el mi-a zis daca vreau sa fiu cu el si uite asa am ramas noi doi impreuna. Dupa am judecat mai bine si in mintea mea am zis "Am facut foarte bine ca asa l-am ataras la mine ".Nu este frumos sa faci acest gest, dar daca l-ai realizat mai bine e sa iit ceri scuze, pentur ca m-am gandit ca nu mi-ar fi placut sa fiu in locul lui.Bafta!
Ce minte ai. bine ca el te place si tu il bati.
In primul rand buna! Desigur, mi s-a intamplat de en-ori.Sa-ti spun cum am inceput.,Eram la plimbare cu fetele si un baiat care tot se tinea dupa mine si-mi facea/face incontinuare ochi dulci tot discuta despre mine cu prietenii lui.M-am dus drept la el, s-a ridicat in picioare, eu am ridicat genunchiul si BUFFFF l-am plesnit.A cazut pe iarba si l-a durut vreo 1 jumate si am stat si m-a gandit mult daca,oare,am procedat bine,oareeee,trebuia sa ma gandesc mai bine si doar discutam frumos cu el,sauuuuuu,poateeee,il lasam in pace? M-am dus la el dupa ce s-a ridicat,mi-am cerut scuze si l-am luat de mana,el a zis ca ma iubeste si de aceea face mii de gesturi si discutii despre mine,iar eu,in acel moment,L-AM SARUTAT! Imediat el mi-a zis daca vreau sa fiu cu el si uite asa am ramas noi doi impreuna. Dupa am judecat mai bine si in mintea mea am zis "Am facut foarte bine ca asa l-am ataras la mine ".Nu este frumos sa faci acest gest, dar daca l-ai realizat mai bine e sa iit ceri scuze, pentur ca m-am gandit ca nu mi-ar fi placut sa fiu in locul lui.Bafta!
Nu niciodata nu`mi place sa fac asemenea lucruri mai bine nu`i bag in seama ...Si stau sa ma gandesc daca eram in locul lui si el dadea
...Bafta
Uneori nu...dar in general da; depinde cui... si vreau mai multi prieteni in lista de mess asa ca : sweet_nadia1998
Mi-am luat si eu cateva bucati la viata mea de la tipe in organ, p-u-l-a mea, nu am simtit nimic, si au lovit cu toata forta, la nervi , noroc ca am madularul puternic, si tipele pe urma sau revansat .
Tu esti dusa cu capul? Daca ii dai prea tare intre picioare ramane ipotent, sau si mai rau poate sa moara la cata durere simte! Toate care ati raspuns ca "Nu-mi pare rau, o merita" sa vedeti cate operatii si daune morale o sa platiti dupa aceea, si de parinti, nici sa nu spun ca o sa va traga o "morala"!
Sincer,mi-am dorit intotdeauna sa fac asta dar dupa ce s-a rezolvat problema, am zis ''O Doamne ce bine ca nu am facut asta'', asa ca...
Poate voi avea ocazia si crede-ma nu voi avea mila.
Ma ofer eu cu mine poti sa nu ai deloc mla
Nu da eu am primit stii ce rau e cand o sa am ocazia poate o sa-i dau si o una sa vada cum e Da' mah fetelor nu mai dati la P*** dati si voi un pumn, o palma ca dupa-aia o sa va para rau ...parerea mea
Da, ptk merita! si nu mi-a parut rau deloc, ptk se urcase peste mine si cred ca voia sex si l`am impins si i-am da un toc in ****, de s`a ghemuit pe jos si a inceput sa planga), cu toate ca avea 14 ani...))
Si cu tocul. puteai sa'il omri.'mai nie ii dadeai un sut sa il potolesti ca'pentru viol merita una acolo dar cu tocul il omori
Am primit si eu doar ca pe mine ma si calcat pe sti tu ce
Mai loveste tu mult baieti intre picioare sa vezi ca o sa imbatranesti singura
Mie mi-a dat o fata intre picioare de m-a lasat pe jos aproape inconstient doare ingrozitor va rog fetelor numai dati acolo e o durere inimaginabila
Eu is baiat ...si am fost lovit de cateva ori ) ca sa se stie... am fost lovit si de cea care a pus intrebarea
Sunt baiat dar nu ma pot abtine:
Sa dai cu sutul intre picioare e un gest tipic tarfelor.
Pentru mine nu exista expresia "merita", daca a facut ceva "urat", ti-a pus mana pe fund, a spus ceva vulgar nu-l bagi in seama sau ii zici ceva de dulce, i se va face jena si nu te va ma baga de-acum inainte in seama, nu dai ca tampita in el.
Cand un baiat face un ges obscen, o vorba porcoasa, o pipaire nu o face fara motiv, o face in urma comportamentului la fel de obscen al fetei, nimeni nu o sa treaca pe celalat trotuar doar ca sa plesneasca la fund o tipa buna.
Ce ar fi daca noi baietii am incepe sa tragem de sfarcuri o fata dupa ce a facut o gluma pe seama noastra?
Frate.Ce femei proaste.Nu sau gandit un pic ca daca il omorau.Ce faceau dupa? Va zic eu.Plangeau in pumn.Si multe rasound violent, dar va recomand sa va mai ganditi oleaca.
Eu am primit o astfel de lovitura, nu zic ca nu meritam dar a dat si ea fara simt, toate culoriile m-am facut. Daca ma nenorocea isi nenorocea si ei viata. Stupid nu?
Pentru ca i-am pus mana pe fund, de mai multe ori.
Am vazut ca majoritatea fetelor de aici raspund cu violenta si ce e cel mai grav ca nu regreta, atunci noi cand v-a batem ar trebui sa nu regretam nu?
Eu zic sa v-a mai ganditi.
Violenta genereaza violenta, nu uita!
Hey sunt baiat
cum sa zic mai bine ii dai o plama sau chiar un pumn
cel mai dureros lucru la un baiat e sa il lovesti acolo + ca poate ramane impotent sau poate patii multe lucruri
ar fi necesar sa lovesti acolo cand esti in pericol atacata si trebuie sa te aperi
dar din certuri si nervi nu faceti asta pentru ca ati putea ruina viata unui baiat...
ganditi-va noi majoritatea care nici nu indraznim sa dam in fete din respect.sa ne apucam sa va batem cum batem un baiat nu e prea frumos
eu nu as lovi niciodata o fata dar daca mi-ar face asa ceva cred ca as innebuni si as bateo
deci nu apelati la chestii din astea daca aveti nervi pe el
pe ca e urat rau de tot
ganditi-va ca, dupa ce se odihneste si isi revine ''victima'' pote sa vine si sa iti dea un pumn sau un picior
sau sa te strangaaaaaaaaaaaaaa tare de san sa vezi acolo durere
siti nu e frumos
Saloth!
Poi., da am lovit.cand aveam nervi dar crede`ma intr-o parte imi era 'rusine' sa mai vorbesc cu el.pe de alta parte era bine pentru ca ma lasa in pace.macar pentru ktv minute.iar apoi incepea dinow [stii tuh l ce ma refer]
P.S. nu iti fie teama nu ai de ce
Bafta!
Celceintreaba35345 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: