anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, ati lovit vreodata un baiat intre picioare la nervi? V-a parut rau dupa aceea? Un raspuns sincer va rog daca se poate.

237 răspunsuri:
| Necrophagist a răspuns:

Cu siguranţă au şi fetele de mai sus locuri vulnerabile în care nu ar vrea să fie lovite.

| infires a răspuns:

Da am lovir,de mai multe ori, dar nu imi parea rau, pentru. ca merita...dar eu mai am un as in maneca...ii tragem de par.Sa vezi, fac ce vrei atuncii cand ii tragi de par. Odata eu si cateva fete de la mine de la scoala am "ingenunchiat" (l-am pus in genunchi) pe bataushul scolii laughing, si de atunci nu se mai ia de noi tongue

| infires a răspuns:

@FaraNume,eu nu am fost niciodata lovita, pentru ca ma ashteptam si cand vroiau sa ma lovesca ma aparam...

| AlexyLuvvU a răspuns:

Da,o data si nu am regretat pentru ca si-a meritat-o (si nu ca ar fi facut ceva gen mi-a pus mana pe fund sau ceva de genul, altceva care m-a deranjat mai mult ). O solutie ar mai fi sa ii tragi de par, devin asa niste catelusi cuminti puppy dog eyes laughing)

| Sofiaღ a răspuns:

Bună.
Da, doar o singură dată, dar din greşeală. Violenţa nu duce la nimic.
Pa, pa.

| TRONGUY222 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=QdBQ4BEpMzQ
si noi suntem da si fetele :|

| Amelia94 a răspuns:

Mai bine ii dai o palma decat sa il lasi fara copii pe viata. Chiar e o prostie sa faci asa ceva unui om, pentru nimic. Daca sa zicem esti in pericol si respectivu e un nenorocit, atunci merita, dar ca te-ai suparat tu pe un baiat in nici un caz nu merita sa ii faci astawinking

| Cătălinaa12 a răspuns:

Eu cred ca fetele care fac asta vor sa para autoritare, dar de fapt ele dau acolo pentru ca nu au forta sa dea in alta parte... Pentru mine, fata fiind mi se pare un lucru extrem de jenant sa lovesti un baiat acolo. Cred ca e o durere groaznica. Ia spuneti voi fetele astea care sunt mandre ca au lovit un baiat intre picioare. Ce ati spune daca ar veni un baiat si v-ar da un pumn in san. Cum ar fi? Mi se pare penibil acest gest.

| LoveYou_5971 a răspuns:

Buna, da am lovit de vreo 5 ori, doar la unul mi-a parut rau, dar restul' si-au cautat-o.(cine l-a pus sa ma ia de fundlaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna, da am lovit si nu neaparat la nervi... si atunci cand sunt suparata pe ellaughing. nu, nu imi pare rau big grin

| Bugle7Florin5 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă ne întâlnim te las sa mă lovesti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da am lovit si nu odata de mai multe ori si nu mi-a parut rau.pentru ac de fiecare data cand e vorba de baieti nu trebui sa iti para rau pentru ca trebui sa stai bine si te gandesti cum sunt ei de rautaciosi.cand spun asta ma refer ca sunt multi care isi bat joc de fete si profit de ele de aceea nu trebui sa iti para rau.ma refer chiar si la persoana la care ti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da am lovit multi baieti, dar unii chiar meritau, dar dupa regretam si ma simteam penibil.sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cea mai Urata livitura la un biaiat E KEOO in 1 min Jur... fetelor sa nu mai faceti asa ceva... ca. nu e Bine mai bine dati un pumn In Barba

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, am lovit multi baieti la ****. am lovit cu toata puterea la ****. cand incepeau sa planga mi se facea rusine. da in tot deauna cand ma enerveaza un baiat ii dau la ****.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am 11 ani si a inceput sa-mi iasa sperma.si carnaciorul are lungimea de 14 centimetri.

| rexssj a răspuns (pentru anonim_4396):

Si ce sens are raspunsu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-am primiti o lovitura intre picioare de era gata sa ejaculez

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-am primit o vovitura cand eram in potenta si nu m-a durut, apoi am primit o lovitura cand eram in semipotenta fix in... si m-a durut. Mi-am mai primit o lovitura de era sa ejaculez iar ea statea si radea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da am lovit de mai mult e ori si nu nu imi pare rau pentru ca o meritau.nu ii lovesc asa daca trec pe langa ei si n-am ce face dar ii lovesc atunci cand am motiv

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da i-am lovit de mai multe ori si nu mi-a parut rau deloc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da si mi-a parut rau de 3 ori a fost din greseala nuam ca de 2 ori sa nimerit la unii care ma enervau cand vroiam doar s ale dau un sut in picior,iar odata cand ma jucam cu un prieten, iar atunci am ras, dar mi-a parut rau si mi-am cerut scuze(bine ca am dat incet). Odata i-am dat asa cuiva tare si mi s-a facut tare mila de el chiar daca ma mai enerva oricum era din greseala tin minte ca am inceput si cu planuri de pace in saptamana. aialaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.era prietenul meu la momentul respectiv si ne ciondaneam in joaca. i'am dat una si mai eram si pe drum, cu inca o fatalaughing)) eu nu am crezut ca l'am lovit atat de rau.d'abia il atinsesem si in secunda urmatoare il vad pe jos si rosu la fatarolling on the floor a stat asa cam 20 de min in timp ce eu imi ceream scuze big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu sunt fata dar mi s-a intamplat am primit un sut sub centura de la o fata si m-a durut toata ziua si stity de ce? ma avea rolele in picioare OUCH si de acea eu nu lovesc niciodata sub centura

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi daca m-ar lovi o fata acolo, i-as indoi piciorul pana ar lesina de durere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu,si nici nu as face asa ceva. Exista alte modalitati:ii dau o palma peste fata, etc.E zona lor cea mai sensibila. Oare fetelor le-ar placea ca un baiat sa le loveasca in zonele intime? Nu prea cred.

| loverboy111 a răspuns:

Dar nu mai loviti acolo ca e periculos mai ales cu spitul(adica cu varful adidasului) daca il omorati? Daca il lasati impotent? Ce faceti?

| thelordoftime a răspuns:

Odata m-a lovit o fata la *** degeaba si am scuipat sange dar dupa asta i-am pocit fata.

| UsersBoss a răspuns:

Mai bine ii loviti cu piciorul in burta decat acolo. Sau daca nu cu talpa dar nu cu tsaul.

| TC3 a răspuns:

Intre picioare sunt nervii? laughing

| adddaa a răspuns:

Nu, am avut intentia, dar m-am oprit.
Totusi... nici chiar asa... fratele meu mi-a povestit ce-a patit el odata si ce naspa l-a durut.
Nu stiu... mai bine ii dau o palma peste fata, sau ceva de genul asta. Probabil ca mi-ar parea rau thinking

| Anna_9116 a răspuns:

Pai da... dar din greseala, adica ne bateam si pur si simplu i-am dat din greseala si mia parut rau dupa... adica cred ca mi-am cerut scuze de o mie de ori, chiar daca el intelesese ca nu-i dadusem intentionat si nici tare happy