anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, ati lovit vreodata un baiat intre picioare la nervi? V-a parut rau dupa aceea? Un raspuns sincer va rog daca se poate.

237 răspunsuri:
| RedAndrew a răspuns:

Nu stiu dc noi baietii mai stam pe ganduri,lovim fetele tot acolo, nu-i greu deloc, nici noua n-o sa ne para rau...doar avem drepturi egaletongue

| rexssj a răspuns:

Daca ai stii durerea nu ai mai rade

| AdinaPop a răspuns:

Am facut si eu asta o data, dar in nestiinta de cauza; credeam ca doare un pic si atat. Am aflat apoi ca loviturile intre picioarele unui baiat sunt foarte serioase. Atata timp cat baiatul nu ti-a facut ceva extraordinar de rau, nu merita asa ceva. Durerea se duce pana in capul pieptului si poate cauza afectiuni serioase, asa ca mai bine nu glumiti cu asemenea lucruri. O palma peste fata trece repede si este foarte eficienta happy

| artur_1540 a răspuns:

Da p mine m-a lovit odata o fata da era asa de urata fata aia si cand i-am ars o palma s-a dus 2 metrii in spatelaughing si zice dc m-ai lovit?laughing

| Gica_Stefan_Adrian_1987 a răspuns:

Salut! am 25 de ani si pe mine sincer nu a reusit nicio fata sa ma loveasca bilute. de si multe au ancercat dar au esuat si pentru ca noi barbati, avem reflex. dar sincer, uni au reflex cu pumnii. si s-ar putea sa va magheze natural happy happy

| TiesTTo4Pirates a răspuns:

Ma uit la unele dintre voi si habar aveti ce vorbiti frate. Punetiva in locul acelui baiat sa vedeti ce durere e pe capu lui.Ma lovit si pe mine o proasta am zacut 2 zile de durere.

| lorena084 a răspuns:

Cand o sa cresti si o sa vrei copii o sa iti doresti ca sotul tau sa nu fi primit picioare in locul sensibil.

| Madzyz_5935 a răspuns:

Eu nu am lovit pe nimeni si sper sa nu fiu nevoita sa fac asta vreodata.hee hee

| all3yram a răspuns:

Da am lovit! am facut-o pentru ca merita...si mi-a parut rau...chiar m-am bucurat hihihihi

| ElleElena09 a răspuns:

In primul rand nu ar trebui sa recurgem la violenta din cauza unor "neintelegeri". Desi am fost enervata de multe ori, n`am dat niciodata in punctul sensibil al baietilor...
Nu cred ca mie mi-ar place sa ma loveasca cineva intr-un punct sensibil.deci "Ce tie nu`ti place, altuia nu`i face!"big grin

| Ridiculous a răspuns:

Yes and i looove it. imi place mult chestia asta.mi-as dori un sclav sa i=o dau maxim in balls in fiecare zi. unii chiar o merita si asta e pedeapsa suprema pentru ei!

| loverboy111 a răspuns (pentru Ridiculous):

Da-mi maxim in "balls" (ca romana nu sti) dar o conditie: sa fie cu limbawinking

| pantera_1547 a răspuns:

Monyk are dreptate am dat si eu o data in punctul slab dar asta pentru ca se lua de mine mereu si a vrut sa ma bata asa ca l-am lovit intre craci si am fugit repede sus.

| claudytza_9016 a răspuns:

Am lovit foarte multi baieti intre picioare insa o singura data mia parut rau era un tip dragut.Asa ca depinde de persoana daca iti pare rau sau nu. Funda?

| Lallyzz a răspuns:

Da de multe ori :-)).Si nu imi pare rau pentru ca meritahee hee.

| alinutza_3771 a răspuns:

Eu da e am dat joshee hee)))

si am crezut ca o murit pana meahee hee nu o mai vb cu mine 5 zile si tel era inchis rolling on the floor

| rose2 a răspuns:

Eu nu am lovit nici un bait intr-e picioare dar daca e nevoie o sa fac si lucrul asta!

| Addaaaa a răspuns:

Ollaaa! Da am lovit si nu prea imi pare rau fiindca o merita...Ma rog l-am pupat pe obraz pe urma ca sa nu fie supy pe mine!

| loredana_4869 a răspuns:

Tu nu esti normala cum poti sa lovesti baiatul la **** tu sti ce rau doar la **** tu monik si la fata la **** si la baiat la **** daca nu mai ar dure nu ar fi bai dar tu sti ca fata poate ramine ipotenta daca este lovita la **** si nu mai poate sa-ti faca o familie ca o ramas fara familie si nu poate sa se mai *** si baiatul daca este lovit la **** poate ramine ipotent si nu poate sa mai *** ti tiar comveni sa te lovesca si baieti la **** sa te pui pe jos de durere si sa ramii ipotenta eu cred ca nu asa dadeam si eu dar de cind am primit una la **** de la un baiat de am stat vreo 1 pe jos de durere si ma tinem cu mina de **** nu mai dau ca am vazut ce rau e

| loredana_4869 a răspuns:

Daca il lasi pe vreo unul ipotent pe toata viata ce faci si iti vine la usa sai platesti spitalizarea sa i faca lo loc famili sa poata face ceva cu o fata sa faca copi sa-ti faca o familie si el ce faci tu sti cit e o operatie daca ai fost lovit sau lovita la coite vreo 2 de euro o sa ai sai dai sau daca ter lovi si baieti la **** sa te lase ipotenta pe tota viata sa nu poti sa-ti faci o familie monik tiar comveni chiar daca merita nu trebuie sal lovesti la coite sal lasi fara pe toata viata sa sufere ca nu poate sa mai faca nimic ii dai o palma un pumn mie sa-mi dai la **** tias trage si eu una din fundu gradini cu cizme din alea cu virfu ascuti sa te las ipotenta pe toata viata sau un genunchi sa vezi si tu ce rau e eu am primit din cauza ca si eu loveam acolo de am stat 1 pe jos de durere si am vazut ce rau e de atunci nu mai lovesc

| Issa02 a răspuns:

Nu.[sad.am intentionat odata sa fac asta.dar m-am razgandit gandindu-ma ca e destul de dureros si poate pateste altceva.straight face

| andreeamaria98 a răspuns:

Nu am lovit pe nimeni si nu o s.o fac vrodata eu am alte metode de ai face sa sufere nu prin violenta

| DeyuStar a răspuns:

Ce bine mi-ar parea daca unul dintre aceia loviti de tine/voi sa ajunga chiar sotul "tau"...asta merit(at)i si tu/voi...Nesimtite ce maioh go on.

| xergiu23 a răspuns:

Este cea mai periculoasa zona. Cum fetele pot face cancer la san, din cauza loviturilor putem face si noi la *****. Deci fetelor evitati acest lucru. Si in plus, cum nu va place voua sa fiti lovite ( normal ca nu sunt de acord cu acest lucru! ) orice ati face, in aceeasi situatie suntem si noi.

| banditu97 a răspuns:

Deci eu am 13 ani.si daca mie imi da vreunu cu sutu intr-e micioare ii ard o palma de se duce rosi acasa zice masa ca si-a dat cu ruj pe obraji.asa ca s-ar putea sa mai gasiti din astia ca mine si sa va para rau...deci dezobisnuitiva,+ar putea ramane traumatiza si nu o sa mai poata sa faca unele lucruri, stiti al ce ma refer.deci mai ganditi-va inainte sa dati

| dani_4927 a răspuns:

Daca ma loveste baiatul la **** la sin atunci il lovesc si eu la **** sa vada ce rau e daca nu nu-i dau ca is cistienta cai foarte dureros si ca poate ramine ipotent sa nu mai poata sa faca nimic cu o fata

| dani_4927 a răspuns:

Tu esti zdravana la cap tu nenorocito cum poti sa lovesti baieti la **** tu sti ce rau doare si poti sal lasi ipotent pe toata viata daca tiar da si baieti la **** te-ai simti bine eu cred ca nu sau si la **** si la sini sau ai avea un baiat si sa til loveasca o fata la **** sa til marcheze pe toata viata sau fata sa o lovesca un baiat la **** si la sini sa faca cancer tu sti ce rau doare

| dani_4927 a răspuns:

Dariutz tu esti sanatoasa ai sati tarag si eu un picior in oua sa vezi ce rau te doar si una la tite dar primul til dau in **** cit pot de tarre ca sa ramii ipotenta sa nu mai poti sa faci nimic sa te las fara

| dani_4927 a răspuns:

Danutza 91 esti sanatoasa la cap si ce trebuie sai dai in oua sal lasi ipotent pe toata viata daca tear lovi si baieti la **** sa te lase ipotenta pe toata viata tiar comveni eu cred ca nu sau sa te lovesca si la **** si la tite ca sa faci cancer sau daca ai fi maritata si sa ai baiat si sa til lovesca o fata in oua sa til nenoroceasca sau fata sa tio loveasca un baiat la **** si la tite sa ti nenoroceasca pe toata viata tiar comveni eu cred ca nu eu daca ma loveste o fata laoua cind o prind o lovesc si eu in oua sa o las ipotenta si la tita sa faca cancer sa vada cum e si ce rau doare

| Rebecutza_8775 a răspuns:

Ce baieti fraieri ei cred ca daca se razbuna pe fete dupa ce leau dat la baieti acolo fac cei bine si totusi am dat la un baiat

| RbZ a răspuns:

Doamne nu mai dati acolo ca mi-a dat odata prietena mea cand m-am despartit de ea si mi se ridica parul de pe **** cand ma gandesc:-s:-s:-s